Βαρεμένος: Προβλέψιμο το επεισόδιο στη Βουλή
Για τον στόχο της σημερινή εισβολής στη Βουλή αναρωτήθηκε ο Γιώργος Βαρεμένος.
Για τον στόχο της σημερινή εισβολής στη Βουλή αναρωτήθηκε ο Γιώργος Βαρεμένος.
Για τον στόχο της σημερινή εισβολής στη Βουλή αναρωτήθηκε ο Γιώργος Βαρεμένος.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στην εκπομπή του Real fm των Τάκη Χατζή και Μάκη Γεωργίου είπε πως το επεισόδιο στη Βουλή ήταν προβλέψιμο «μετά από τόσες καταλήψεις», ενώ συμφώνησε με τα ερωτήματα του κυβερνητικού εκπροσώπου τα οποία όπως είπε παραμένουν αναπάντητα.
Ο κ. Βαρεμένος στα της διαπραγμάτευσης είπε πως «δεν υπάρχει μνημόνιο, όπως το είχαμε συνηθίσει, με περικοπές μισθών και συντάξεων και απολύσεις».
«Περιμένω και επιθυμών να καταλήξουμε σε μία συμφωνία, όμως αυτό προϋποθέτει να συμφωνήσουν και οι δύο πλευρές», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως ο σκοπός της διαπραγμάτευσης πρέπει να είναι ένας έντιμος συμβιβασμός.
Έθεσε δε τις κόκκινες γραμμές στα μέτρα που επιτείνουν την ύφεση.
Σχετικά με την εξεταστική είπε πως «δεν στρέφεται κατά προσώπων» και πρόσθεσε πως θα μπορούσε να επεκταθεί στα προηγούμενα χρόνια με υποθέσεις εξοπλιστικών, όπως είπε.
ολες οι ειδησεις
- Έφηβος από αριστοκρατική γενιά
- Μαρίνα Σταυράκη: Αυτός είναι ο Τούρκος επιχειρηματίας που της έχει «κλέψει» την καρδιά
- Επίθεση Μητσοτάκη στο Documento και τον ΣΥΡΙΖΑ για τον Μυλωνάκη
- Δήμος Βερύκιος: Η συγκλονιστική αποκάλυψη για την Τίνα Μεσσαροπούλου – «Έστειλε μήνυμα στον Γιώργο Μυλωνάκη, δευτερόλεπτα πριν το πάθει»
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr