«Βροχή» τα πρόστιμα και οι αφαιρέσεις διπλωμάτων για χρήση κινητών εν κινήσει!
Bεβαιώθηκαν 259 παραβάσεις
Bεβαιώθηκαν 259 παραβάσεις
Ακριβά θα πληρώσουν δεκάδες οδηγοί την χρήση κινητών τηλεφώνων που εντοπίστηκαν να μιλούν σε αυτό, ενώ βρίσκονταν εν κινήσει.
Στο πλαίσιο μεγάλης εξόρμησης που πραγμάτοποίησαν άνδρες της τροχαίας, σε όλη την Αττική, βεβαιώθηκαν 259 παραβάσεις σε οδηγούς που έκαναν αντικανονική χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, ενώ αφαιρέθηκαν 223 πινακίδες κυκλοφορίας. Σε ακόμη 231 οδηγούς αφαιρέθηκαν οι άδειες κυκλοφορίας και 237 άδειες οδήγησης.
Η τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς να « αποφεύγουν τη χρησιμοποίηση του κινητού τους τηλεφώνου κατά την οδήγηση, αν δε είναι απόλυτη ανάγκη να γίνει αυτή, τότε πρέπει η χρήση του κατά τη διάρκεια της οδήγησης να γίνεται μόνο όταν το κινητό είναι τοποθετημένο σε ειδική θέση για ανοικτή ακρόαση ή όταν χρησιμοποιείται με ακουστικό ασύρματης επικοινωνίας (bluetooth) ή να σταθμεύουν το όχημά τους σε ασφαλές σημείο, ώστε να αποφευχθεί κάθε κίνδυνος τροχαίου ατυχήματος».
ολες οι ειδησεις
- Ολυμπιακός: Ολονύχτιο ερυθρόλευκο πάρτι στον Πειραιά και σε ολόκληρη τη χώρα (Φωτό & Βίντεο)
- Γωγώ Μαστροκώστα: Ο Χάρης Σιανίδης την αποχαιρετά με μια σπαρακτική ανάρτηση – «Μου είχες πει ότι δε θα με αφήσεις ποτέ»
- Καύσωνας από τον Μάιο στη Γαλλία – Νεκρός ένας δρομέας σε αγώνα στο Παρίσι
- Τουρκία: Ξανανοίγει το πανεπιστήμιο Μπιλγκί – Νέα απόφαση καταργεί το διάταγμα Ερντογάν
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr