Carla Bruni: «Βιάζομαι να γεννήσω για να καπνίσω»!
Άλλο πάλι κι αυτό! Οι περισσότερες γυναίκες, βιάζονται να γεννήσουν για ν΄αντικρύσουν επιτέλους τον καρπό του έρωτα τους με τον σύζυγο τους, τον οποίο και κυοφορούν τόσους μήνες. Η Carla Bruni από την άλλη, βιάζεται να γεννήσει γιατί θέλει να καπνίσει και να τα… πιει!
Άλλο πάλι κι αυτό! Οι περισσότερες γυναίκες, βιάζονται να γεννήσουν για ν΄αντικρύσουν επιτέλους τον καρπό του έρωτα τους με τον σύζυγο τους, τον οποίο και κυοφορούν τόσους μήνες. Η Carla Bruni από την άλλη, βιάζεται να γεννήσει γιατί θέλει να καπνίσει και να τα… πιει!
Άλλο πάλι κι αυτό! Οι περισσότερες γυναίκες, βιάζονται να γεννήσουν για ν΄αντικρύσουν επιτέλους τον καρπό του έρωτα τους με τον σύζυγο τους, τον οποίο και κυοφορούν τόσους μήνες. Η Carla Bruni από την άλλη, βιάζεται να γεννήσει γιατί θέλει να καπνίσει και να τα… πιει! Μια… «αγανακτισμένη» είναι η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, που όπως δήλωσε δεν αντέχει άλλο και θέλει επιτέλους να τελειώνει με το θέμα της εγκυμοσύνης.
«Δεν αντέχω άλλο. Είμαι απόλυτα ειλικρινής μ΄αυτό που λέω. Δεν το μπορώ άλλο πια. Περνάω τον περισσότερο χρόνο μου είτε καθιστή είτε ξαπλωμένη. Δεν μπορώ πια ούτε να καπνίσω, ούτε να πιω. Βιάζομαι να τελειώνω μ΄αυτό το θέμα».
Τσατάλια τα νεύρα της συζύγου του Nicola Sarkozy, που δεν του έφτανε η κρίση στην ευρωζώνη, έχει τώρα ν΄αντιμετωπίσει και τις ορμόνες της εγκυμονούσας Carla, που αν κρίνουμε από τις δηλώσεις της, έχουν «χτυπήσει» κόκκινο!
Το μωρό του ζευγαριού αναμένεται να έρθει στον κόσμο αρχές Οκτωβρίου, με τους γιατρούς να της έχουν συστήσει πολλή προσοχή και υγιεινή ζωή, αφού είναι άνω των 40 ετών.
Όσο για το αν θα δούμε φωτογραφίες του μωρού της; Η Carla είναι κάθετη: «Είναι ένα πολύ προσωπικό γεγονός», δήλωσε στην «Le Parisien».
Πηγή: star.gr
ολες οι ειδησεις
- Το “τεφλόν” Μητσοτάκη γρατζουνιέται: ΟΠΕΚΕΠΕ, υποκλοπές και… Λαζαρίδης – Δείτε το βίντεο
- Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων κατά Ζωής Κωνσταντοπούλου και Νίκου Κωνσταντόπουλου: «Η υπομονή μας εξαντλήθηκε – Θα δώσουν λόγο στα ποινικά δικαστήρια»
- Τέλος οι διακοπές Πάσχα: Πότε ανοίγουν φροντιστήρια και Κέντρα Ξένων Γλωσσών
- Μπεγκόνια Γκόμεθ: Η σύζυγος του Πέδρο Σάντσεθ κατηγορείται για διαφθορά
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr