Χαλκίδα: 18χρονος έστειλε στο νοσοκομείο με κάταγμα 19χρονο επειδή έκανε «Like» στη σύντροφό του
Ο 19χρονος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου νοσηλεύεται με βαριά κατάγματα και κακώσεις στο κεφάλι.
Ο 19χρονος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου νοσηλεύεται με βαριά κατάγματα και κακώσεις στο κεφάλι.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 18χρονος κανόνισε συνάντηση με τον 19χρονο, με τον οποίο δεν διατηρούσαν φιλικές σχέσεις. Ο 19χρονος μετέβη στο σημείο μαζί με έναν 17χρονο φίλο του, μικρανήψι του Παναγιώτη.
Κατά τη συνάντηση, ο 18χρονος επιτέθηκε στον 19χρονο, χτυπώντας τον επανειλημμένα στο κεφάλι. Αφορμή για την επίθεση στάθηκε ένα «like» που είχε κάνει το θύμα σε φωτογραφία της κοπέλας του δράστη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Στην προσπάθειά του να παρέμβει, δέχθηκε χτυπήματα και ο 17χρονος φίλος του θύματος.
Ο 19χρονος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου νοσηλεύεται με βαριά κατάγματα και κακώσεις στο κεφάλι.
Για το περιστατικό έχει κατατεθεί μήνυση και ο 18χρονος δράστης αναζητείται από την Αστυνομία, τον Παναγιώτη αλλά και τη Μαρία στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Πηγή: eviathema
ολες οι ειδησεις
- «Ανακαινίζω 2026»: Ανοίγει η πόρτα σε περισσότερους ιδιοκτήτες – Ποια κριτήρια αλλάζουν, ποιες είναι οι προθεσμίες και ποιοι κερδίζουν από τις νέες ρυθμίσεις
- Παραδόθηκε μόνος του 66χρονος για τον βιασμό της συντρόφου του
- Νέες δυνατότητες για το MyStreet
- Οι έξι αποφάσεις που καθορίζουν το μέλλον μιας επιχείρησης
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr