Χαλκιδική: Επιθεώρηση του Αρείου Πάγου για πιθανό κύκλωμα στην Πολεοδομία ανάλογο με αυτό της Ρόδου
Πραγματοποιείται έκτακτη επιθεώρηση στις πολεοδομικές υπηρεσίες των δ. Χαλκιδικής, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ύπαρξης κυκλώματος Πολεοδομίας.
Πραγματοποιείται έκτακτη επιθεώρηση στις πολεοδομικές υπηρεσίες των δ. Χαλκιδικής, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ύπαρξης κυκλώματος Πολεοδομίας.
Στη Θεσσαλονίκη έχει μεταβεί η επικεφαλής της επιθεώρησης των δικαστηρίων, αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Ασημίνα Υφαντή, προκειμένου να πραγματοποιήσει έκτακτη επιθεώρηση, σχετικά με τις πολεοδομικές υπηρεσίες των δήμων της Χαλκιδικής, καθώς υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για πιθανή ύπαρξη ανάλογου κυκλώματος με αυτό της Πολεοδομίας της Ρόδου.
Σε βάρος εμπλεκομένων προσώπων έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για σύσταση εγκληματικών οργανώσεων, αναφορικά με τη μη εκτέλεση δημοσίων έργων και οι εμπλεκόμενοι έχουν αφεθεί ήδη ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.
Η κ. Υφαντή θα ερευνήσει, πέραν των άλλων, αν κάποιοι και πόσοι δικαστές, έχουν πιθανά υποπέσει στο αδίκημα της παράβασης καθήκοντος κ.λπ.
ολες οι ειδησεις
- Τέμπη: Κομβική δίκη – Καραπάνος: «Το σκεπτικό αυτής της απόφασης μπορεί να συνυπολογιστεί για την υπόθεση του Κώστα Καραμανλή»
- Τραγωδία στην Ευρυτανία: Φορτηγό έπεσε σε χαράδρα 40 μέτρων – Νεκρός ο οδηγός
- Σύννεφα στη σχέση Χριστοπούλου – Ανδριολάτου; Οι κινήσεις στο Instagram που άναψαν φωτιές
- Akylas για την περιπέτεια της υγείας του: «Με ταλαιπώρησε αρκετά – Έκανα ένα μίνι χειρουργείο»
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr