Χανιά: Σάκκαρη και Κωνσταντίνος Μητσοτάκης σε φθινοπωρινές διακοπές
Στα Χανιά κάνουν διακοπές η Μαρία Σάκκαρη και ο αγαπημένος της Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.
Ο γιος του πρωθυπουργού και η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια που είναι ζευγάρι εδώ και μήνες περνούν όμορφες στιγμές στα Χανιά και γεμίζουν τις μπαταρίες τους εν όψει της δύσκολης συνέχειας.
Για την Μαρία Σάκκαρη αυτή η περίοδος είναι κενή αφού δεν έχει αγώνες στο τένις και επιστρέφει στη δράση στο τέλος Δεκεμβρίου στο Περθ της Αυστραλίας.
Η τενίστρια ανέβασε στα social media μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της και έγραψε στη λεζάντα: «Δυο διπλοί εσπρέσο, επί δύο».
Κάτω από τη φωτογραφία τα σχόλια είναι αποθεωτικά με τους περισσότερους να επισημαίνουν πως είναι ένα πολύ ωραίο ζευγάρι.
ολες οι ειδησεις
- Δίκη Χρυσής Αυγής: Βίαιη προσαγωγή της συντρόφου του Παύλου Φύσσα έχει διατάξει το δικαστήριο
- Αδιανόητο περιστατικό στην Φλόριντα: Άγριος ξυλοδαρμός 9χρονης μέσα σε σχολικό λεωφορείο – Σκληρές εικόνες (Βίντεο)
- Μυθική εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο με 54 πόντους στη νίκη των Μπακς απέναντι στους Κλίπερς (Βίντεο)
- Στιγμές αγωνίας στο Survivor All Star: Παραλίγο να πνιγεί ο Κώστας Αναγνωστόπουλος (Βίντεο)
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr