Χρήστος Τσιλιάς, Γραμματέας Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Θεσσαλονίκης στον Alpha Radio 98,9: «Δεχόμαστε λάσπη ότι είμαστε προδότες και σπάμε τα μπλόκα»
Με αφορμή την ένταση που έχει προκληθεί στα μπλόκα μετά την πρόταση των δεκαοκτώ για διάλογο με την κυβέρνηση.
Με αφορμή την ένταση που έχει προκληθεί στα μπλόκα μετά την πρόταση των δεκαοκτώ για διάλογο με την κυβέρνηση.
«Δεχόμαστε λάσπη ότι είμαστε προδότες και σπάμε τα μπλόκα» είπε στον Alpha Radio 98,9 και τους Τάκη Χατζή και Αθηναΐς Νέγκα ο Γραμματέας της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Θεσσαλονίκης Χρήστος Τσιλιάς, με αφορμή την ένταση που έχει προκληθεί στα μπλόκα μετά την πρόταση των δεκαοκτώ για διάλογο με την κυβέρνηση.
«Προχθές έγινε σύσκεψη των δεκαοκτώ μπλόκων είπαμε πως παραμένουμε στις κινητοποιήσεις ωστόσο πρέπει να γίνει διάλογος με την κυβέρνηση και σε αυτό συμφωνούν όλα τα μπλόκα εκτός από το ΚΚΕ, ουδέποτε όμως πήγαμε μαζί με τον κ. Τζέλλα ή τον κ. Μαρούδα γιατί θέλουν να εκφράσουν δικές τους κομματικές απόψεις δεν βρεθήκαμε ποτέ στο τραπέζι» τόνισε.
Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Τσιλιάς οι αγρότες βρίσκονται ήδη ένα μήνα στους δρόμους και τους δόθηκε βήμα από τα μέσα ενημέρωσης να ακουστούν τα αιτήματα του χώρου και πρόσθεσε όμως «εδώ και δέκα μέρες, μέσα στις γιορτές παίζουμε ένα ρόλο που δεν είναι δικός μας, μας παίρνουν οι δημοσιογράφοι και ρωτούν πότε θα ανοίξουμε τους δρόμους, ποιους δρόμους και πότε θα ανοίξουμε χάθηκε ο αγροτικός διάλογος και κάνουμε τους τροχονόμους» είπε ο κ. Τσιλιάς και επέμεινε πως τα ζητήματα του αγροτικού κόσμου είναι σοβαρά και χρειάζονται λύσεις.
Ακούστε το ηχητικό:
ολες οι ειδησεις
- Άγιο Φως: Πώς θα πραγματοποιηθεί η τελετή Αφής στην Ιερουσαλήμ (Βίντεο)
- Υπό πίεση για άμεσο ανασχηματισμό το Μέγαρο Μαξίμου
- Μουντιάλ 2026: Αυτές είναι οι μεγάλες απουσίες από τα γήπεδα των ΗΠΑ, Μεξικό και Καναδά
- Σόι πάει το bodybuilding – Ο γιος του Σβαρτσενέγκερ βαδίζει στα βήματα του πατέρα του
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr