23 Ιανουαρίου 2019
Δημοσίευση: 10:21'

Δ. Καμμένος στο «Ακραίως»: Υπάρχει προοπτική συνεργασίας με Π. Καμμένο

«Επικίνδυνη και ασόβαρη η δήλωση Βούτση για εισβολή στη Βουλή».

Δημοσίευση: 10:21’
αρθρο-newpost

«Επικίνδυνη και ασόβαρη η δήλωση Βούτση για εισβολή στη Βουλή».

Για πρώτη φορά ο ανεξάρτητος βουλευτής και επικεφαλής της Δύναμης Ελληνισμού, Δημήτρης Καμμένος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο συνεργασίας του με τους ΑΝΕΛ και τον Πάνο Καμμένο.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή και τον Δημήτρη Οικονόμου στον ΣΚΑΪ, τόνισε: «Δεν συναντιόμαστε σε υπόγεια. Έγινε δημόσια με ενημέρωση δική μου, η συνάντηση του Π. Καμμένου με τον κ. Μπαλτάκο. Πήγαμε για να ακούσουμε. Υπάρχει προοπτική συνεργασίας» είπε.

Παράλληλα, χαρακτήρισε «επικίνδυνη» και «ασόβαρη» τη δήλωση του προέδρου της Βουλής, κ. Ν. Βούτση, που έκανε λόγο για «πρόβα τζενεράλε για εισβολή στη Βουλή».

«Δεν έχουν σχεδιάσει να το προλάβουν; Κινδυνεύει η σωματική μας ακεραιότητα;» διερωτήθηκε ο επικεφαλής της Δύναμης Ελληνισμού.

«Η έκθεση του φρουράρχου θεωρείται απόρρητη. Τη διέρρευσε ο κ. Βούτσης. Έκανε μια επικίνδυνη δήλωση ο πρόεδρος της Βουλής κ. Βούτσης: είπε ότι τα επεισόδια ήταν η πρόβα τζενεράλε για εισβολή στη Βουλή. Είναι επικίνδυνο και ασόβαρο να το πει αυτό ο πρόεδρος. Δεν έχουν σχεδιάσει να το προλάβουν; Αυτά δεν λέγονται…» σημείωσε ο κ. Καμμένος.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Δ. Καμμένος είχε διαγραφεί από τους ΑΝΕΛ τον Ιούνιο του 2018, όταν και είχε διαφοροποιηθεί από τη γραμμή του κόμματος και είχε ψηφίσει «ναι» στην πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης. 


TOP NEWS

uncached