Δημοσίευση: ’

DARA: Η αντίδρασή της για το Μπουργκάς ως οικοδεσπότη της Eurovision 2027 – «Αγοράστε ένα καινούριο μπικίνι!»

Η μεγάλη νικήτρια της Eurovision 2026 πανηγύρισε για την επιλογή της παραθαλάσσιας πόλης και έστειλε το δικό της μήνυμα στους Eurofans.

Η ανάγνωση δημιουργήθηκε από το Newpost AI.
Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Ρηγοπούλου
Δημοσίευση: ’
DARA: Η αντίδρασή της για το Μπουργκάς ως οικοδεσπότη της Eurovision 2027 – «Αγοράστε ένα καινούριο μπικίνι!»
Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Ρηγοπούλου

Η μεγάλη νικήτρια της Eurovision 2026 πανηγύρισε για την επιλογή της παραθαλάσσιας πόλης και έστειλε το δικό της μήνυμα στους Eurofans.

Το Μπουργκάς είναι πλέον και επίσημα η πόλη που θα φιλοξενήσει τη Eurovision 2027, με τη DARA, τη μεγάλη νικήτρια του φετινού διαγωνισμού, να υποδέχεται την είδηση με ενθουσιασμό. Η παραθαλάσσια πόλη της Βουλγαρίας επικράτησε της Σόφιας και θα φιλοξενήσει τον 71ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision τον ερχόμενο Μάιο.

Οι δύο ημιτελικοί θα πραγματοποιηθούν στις 11 και 13 Μαΐου 2027, ενώ ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στις 15 Μαΐου, στην Arena Burgas. Πρόκειται για την πρώτη φορά που η Βουλγαρία θα φιλοξενήσει τον διαγωνισμό, μετά την ιστορική νίκη της DARA στη Βιέννη με το «Bangaranga».


«Αγοράστε ένα καινούριο μπικίνι!»

Λίγο μετά την ανακοίνωση της πόλης, η DARA έστειλε το δικό της μήνυμα στους Eurofans μέσα από βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media.

«Είμαι πανευτυχής που η Βουλγαρία θα φιλοξενήσει τη Eurovision, ετοιμαστείτε, γιατί θα τα “σπάσουμε”», είπε η τραγουδίστρια, καλώντας τους fans να ταξιδέψουν στο Μπουργκάς.

Μάλιστα, έδωσε από τώρα… καλοκαιρινό χαρακτήρα στη διοργάνωση, καθώς η πόλη βρίσκεται στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας.

«Περιμένω όλες τις γοργόνες και όλους τους καπετάνιους μου να έρθουν να χορέψουν μαζί μας», ανέφερε χαρακτηριστικά, πριν καταλήξει με μια πιο χιουμοριστική προτροπή: «Αγοράστε ένα καινούριο μπικίνι. Πάμε στο Μπουργκάς! Συγχαρητήρια».

Από τη Σόφια στο Μπουργκάς

Η αντίδραση της DARA έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς πριν από την τελική απόφαση είχε εκφράσει την προτίμησή της για τη Σόφια. Παρ’ όλα αυτά, η επιλογή του Μπουργκάς φαίνεται πως την ενθουσίασε, με την ίδια να σπεύδει να καλέσει τους θαυμαστές της να ετοιμαστούν για μια Eurovision… δίπλα στη θάλασσα.

Το Μπουργκάς επιλέχθηκε μεταξύ τεσσάρων βουλγαρικών πόλεων και επικράτησε τελικά της πρωτεύουσας, χάρη στην υποδομή, τη χωρητικότητα φιλοξενίας, τις μεταφορικές συνδέσεις και τη συνολική πρότασή του για τη διοργάνωση.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη Eurovision 2027 έχει πλέον ξεκινήσει και, αν κρίνει κανείς από το μήνυμα της DARA, οι Eurofans έχουν ήδη… dress code: μαγιό και μπικίνι!

Μείνετε ενημερωμένοι με το Newpost. Ακολουθήστε μας για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.