Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Ακραίως» (Βίντεο)
Οι κρίσιμες εξελίξεις στο πολιτικό και οικονομικό σκηνικό της χώρας συζητήθηκαν σήμερα στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ.
Οι κρίσιμες εξελίξεις στο πολιτικό και οικονομικό σκηνικό της χώρας συζητήθηκαν σήμερα στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ.
Οι κρίσιμες εξελίξεις στο πολιτικό και οικονομικό σκηνικό της χώρας συζητήθηκαν σήμερα στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ.
Ο καλεσμένος της εκπομπής κ. Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε: “Αν έρθει νομοσχέδιο που διαφωνούμε, δεν θα ψηφίσουμε συνολικά τη συμφωνία. Διαζώζουμε τη χώρα και ψηφίζουμε τη χώρα. Αναγκαζόμαστε, πράγματα που ως κυβέρνηση είχαμε απορρίψει, να τα ψηφίσουμε. Αποδεικνύουμε ότι αγαπάμε την Ελλάδα και αναγκαζόμαστε να ψηφίζουμε μέτρα που είχαμε αποκρούσει”.
Στην συνέχεια, έντονη διαμάχη ξέσπασε ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ και την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου για τα μνημόνια που έφεραν στη χώρα η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με τον Αντώνη Σαμαρά και η κυβέρνηση Τσίπρα με τη λεγόμενη συμφωνία.
«Η κυβέρνηση δεν θέλει εκλογές, ούτε είναι στα σχέδιά της» ξεκαθάρισε η κ. Αυλωνίτου και πρόσθεσε ότι «για τον σύριζα τα προβλήματα θα λυθούν στα κομματικά όργανα». Για το σενάριο κυβέρνησης εθνικής ενότητας δήλωσε: «ο λαός έδωσε ξεκάθαρη λαϊκή εντολή τον Γενάρη για μια κυβέρνηση με συγκεκριμένη ιδεολογία».
Δείτε το ‘α μέρος:
ολες οι ειδησεις
- ΗΠΑ: Πρόστιμο 25 δισ. δολαρίων στη Meta για παραπλάνηση χρηστών με την Cambridge Analytica
- Ιλαρά: Αύξηση κατά 40% στα κρούσματα παιδιών κάτω των πέντε ετών
- Χάρι Στάιλς: Έντονη αντιπαράθεση με άνδρα που τον ακολουθούσε στη Νέα Υόρκη για αυτόγραφο – Δείτε βίντεο
- Κιμ Καρντάσιαν: Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση σε North West για το Halloween 2026 με μπλε μαλλιά και punk αισθητική
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr