Δεν ήταν ο Βαγγέλης το μοναδικό θύμα των «νταήδων» της Γαλακτοκομικής Σχολής
Νέες μαρτυρίες έρχονται στο φως για τα όσο συνέβαιναν στη Γαλακτοκομική Σχολή των Ιωαννίνων.
Νέες μαρτυρίες έρχονται στο φως για τα όσο συνέβαιναν στη Γαλακτοκομική Σχολή των Ιωαννίνων.
Νέες μαρτυρίες έρχονται στο φως για τα όσο συνέβαιναν στη Γαλακτοκομική Σχολή των Ιωαννίνων.
Τα στόματα δειλά ανοίγουν και αποκαλύπεται η κατάσταση που επικρατούσε στη φοιτητική Εστία. Το newpost γνωρίζει δύο νέες μαρτυρίες φοιτητών, οι οποίοι μίλησαν όταν βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης.
«Προσπάθησαν να ασκήσουν και σε μένα βία», είναι η περίληψη των όσων καταθέτουν και οι δυο φοιτητές.
Αποδεικνύεται ότι η παρέα των «κρητικών», από τη στιγμή που εγκαταστάθηκε στη φοιτητική Εστία, προσπάθησε να δημιουργήσει ένα καθεστώς τρόμου προκειμένου να επιβληθεί.
«Με τα άλλα παιδιά είδαν ότι δεν τους “παίρνει” και δεν το έφτασαν σε άκρα», λέει στο newpost ο ιδιωτικός ερευνητής Φώντας Βρόσγος. «Ο Γιακουμάκης, όμως, που ήταν διαφορετικός χαρακτήρας, δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει την κατάσταση».
Στα Ιωάννινα οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται με «καταθέσεις από την αρχή». Όσοι είχαν κληθεί όσο ο Βαγγέλης Γιακουμάκης ήταν αγνοούμενος, καλούνται εκ νέου «για να τα ξαναπούν».
Η διαδικασία συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, και οι αστυνομικοί έχουν εντολή να σχηματίσουν δικογραφία.
ολες οι ειδησεις
- Ο καιρός της Παρασκευής: Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι – Πού θα χτυπήσουν τα έντονα φαινόμενα
- Bραβεία Routes Europe 2026: Το αεροδρόμιο της Αθήνας στην κορυφή της Ευρώπης
- Χειροπέδες σε 50χρονο οδηγό ταξί για υπερβολικό κόμιστρο και παραποίηση ταξίμετρου στην Αθήνα (Βίντεο)
- Επιδημία για την Ευρώπη των σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr