7 Ιουνίου 2017
Δημοσίευση: 11:07'
Τελευταία ενημέρωση: 10:39'

Δεν θα μπορούσε να λείψει.. ο Μανούσος από το «πολιτικό μνημόσυνο»

Ο πιστός φύλακας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Μανούσος Γρυλλάκης, ήταν εκεί, στα έδρανα της Βουλής στο πολιτικό μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Δημοσίευση: 11:07’
Τελευταία ενημέρωση: 10:39’

Ο πιστός φύλακας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Μανούσος Γρυλλάκης, ήταν εκεί, στα έδρανα της Βουλής στο πολιτικό μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Ο πιστός φύλακας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Μανούσος Γρυλλάκης, ήταν εκεί, στα έδρανα της Βουλής στο “πολιτικό μνημόσυνο” για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Ο στενός συνεργάτης του τέως πρωθυπουργού κάθισε μάλιστα κοντά στην οικογένεια του εκλιπόντος. Ήταν ο ίδιος που συνόδεψε τη σορό του επίτιμου προέδρου της ΝΔ με το στρατιωτικό ελικόπτερο στα Χανιά.

Από το 1978 ο κ. Μανούσος, όπως όλοι τον γνωρίζουν, αποτελούσε την σκιά του προέδρου, επιφορτισμένος με την ασφάλεια του, ευρισκόμενος πάντα στο πλευρό του.

Στα χρόνια που ακολούθησαν ο Γρυλλάκης δεν ήταν απλά ο υπεύθυνος ασφαλείας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και μετέπειτα πρωθυπουργού, αλλά κάτι πολύ παραπάνω, ένας δικός του άνθρωπος.

Φορώντας μαύρη γραβάτα λοιπόν ο Μανούσος παρακολούθησε σήμερα την ειδική συνεδρίαση της Βουλής που σκοπό είχε να τιμήσει έναν δικό του άνθρωπο.


TOP NEWS

uncached