3 Μαρτίου 2014
Δημοσίευση: 15:59'

Δεύτερος νεκρός στην Αλβανία από τον ιό AH1N1

Το Υπουργείο Υγείας επιβεβαίωσε το δεύτερο θύμα του ιού Α/Η1Ν1 γνωστή ως γρίπη των χοίρων. Σύμφωνα με το Υπουργείο το δεύτερο θύμα του ιού είναι άνδρας 86 ετών.

Δημοσίευση: 15:59’
αρθρο-newpost

Το Υπουργείο Υγείας επιβεβαίωσε το δεύτερο θύμα του ιού Α/Η1Ν1 γνωστή ως γρίπη των χοίρων. Σύμφωνα με το Υπουργείο το δεύτερο θύμα του ιού είναι άνδρας 86 ετών.

Το Υπουργείο Υγείας της Αλβανίας επιβεβαίωσε το δεύτερο θύμα του ιού Α/Η1Ν1 γνωστή ως γρίπη των χοίρων. Σύμφωνα με το Υπουργείο το δεύτερο θύμα του ιού είναι άνδρας 86 ετών.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο ασθενής εκδήλωσε καρδιο-κυκλοφοριακή ανεπάρκεια.

Το Υπουργείο Υγείας αναφέρει ότι μέχρι στιγμής στη χώρα έχουν καταγραφεί 41 κρούσματα γρίπης των χοίρων. Ο ιός εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη Αλβανία το 2009.

Το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι έχει διανείμει 15.600 εμβόλια Tamiflu μέχρι στιγμής, ενώ διαθέτει επίσης 85.630 δόσεις.

Το πρώτο θύμα του ιού Α/Η1Ν1 ήταν μια 30χρονη, έγκυος 13 εβδομάδων, που παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα και άφησε την τελευταία πνοή σε νοσοκομείο των Τιράνων λίγες ημέρες πριν. 


TOP NEWS

uncached