current views are: 22

5 Δεκεμβρίου 2022
Δημοσίευση07:02

Ξεκινά η δίκη για τον παιδόφιλο που συνελήφθη στην Ομόνοια – Αποπλανούσε 13χρονη κατά συρροή και… είχαν σχέση!

Τον πρόδωσαν οι κάμερες

Δημοσίευση 07:02’
Ομόνοια

Τον πρόδωσαν οι κάμερες

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας θα καθίσει σήμερα ο 40χρονος που τον περασμένο Ιανουάριο συνελήφθη σε ξενοδοχείο της Ομόνοιας μαζί με μια 14χρονη.

Την καταγγελία την είχε κάνει η μητέρα του κοριτσιού και ο 40χρονος κατηγορείται για αρπαγή και γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη.

Μάλιστα η μητέρα τη στιγμή της σύλληψης φώναξε στον 40χρονο «Έτσι κάνεις εσύ ,βιάζεις τα παιδιά σου;»καθώς ο ίδιος έχει κόρη στην ηλικία της 14χρονης.

Η γνωριμία μεταξύ του 40χρονου και του κοριτσιού  έγινε το καλοκαίρι του 2021 και ενώ ήταν μαθήτρια της πρώτης Γυμνασίου. Η μητέρα της από την πρώτη στιγμή υποπτεύθηκε την ερωτική τους σχέση καθώς ανακάλυψε μια φωτογραφία στο κινητό της κόρης της.

Πριν από ένα χρόνο τους βλέπει μαζί στο Μοναστηράκι και εκείνος της λέει ότι βλέπει την κόρη της σαν…παιδί του. Η αποκάλυψη για το τι συνέβαινε ήρθε στις 23 Ιανουαρίου 2022.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα: «Η μητέρα αντιλήφθηκε μέσω των λογαριασμών κοινωνικής δικτύωσης που διατηρούσαν στο Instagram ο κατηγορούμενος και η κόρη της ότι οι δυο τους βρίσκονταν μαζί στο ξενοδοχείο… στην Ομόνοια όπου και διανυκτέρευσαν, εν αγνοία της, υποστηρίζοντας έτσι ο κατηγορούμενος την εκούσια διαφυγή της ανήλικης από την εξουσία της μητέρας της. Αμέσως κάλεσε τους αστυνομικούς οι οποίοι μετέβησαν στο ξενοδοχείο μαζί με την ίδια και εντόπισαν τον κατηγορούμενο και την ανήλικη να εξέρχονται του ξενοδοχείου περί ώρα 10:45 οπότε και προέβησαν σε σύλληψη».

To κορίτσι εξετάζεται άμεσα από ιατροδικαστή και διαπιστώθηκε ότι φέρει κακώσεις που υποδηλώνουν άσκηση σεξουαλικής ή σωματικής βίας.

Ομόνοια: Τον πρόδωσαν οι κάμερες

Οι αρχές εξέτασαν καρέ -καρέ τις κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου. Ο κατηγορούμενος μαζί με την 14χρονη έφθασαν στις 01:46. Η μικρή φώναζε τον 40χρονο με παρατσούκλι και μέσα από τα μηνύματα αποκαλύφθηκε ότι είχε ερωτική επαφή με το κορίτσι . «Με έκανες να σε αγαπήσω και κάθε ημέρα με καταστρέφεις. Έπρεπε να είχα ακούσει τους υπόλοιπους και να σε είχα αφήσει από νωρίς», του έγραφε σε ένα από τα μηνύματα. Του έλεγε ότι είναι κακός άνθρωπος. Ο 40χρονος επιμένει ότι όλα αυτά είναι στη φαντασία της μικρής.

Όμως ένας διάλογος του με υπάλληλο του ξενοδοχείου δείχνει την πραγματικότητα

40χρονος: Ήμασταν σπίτι και κοιμόμασταν 20 ώρες

Υπάλληλος: Γιατί για ύπνο πήγατε σπίτι ;

40χρονος: Ε…κιόλας και μετά κοιμηθήκαμε ρε…

Υπάλληλος: Ποια έχεις εσύ τώρα; Την ψηλή ε; την ψηλή; Πόσο μικρή είναι 17;

Ο 40χρονος γελάει και δείχνει με τον χέρι του τον αριθμό 4…

Υπάλληλος: Θα σε πάνε μέσα ρε

40χρονος: Για ποιο πράγμα;

Υπάλληλος :Για αποπλάνηση

Στο σκεπτικό τους οι δικαστές αναφέρουν: «Ο κατηγορούμενος γνώριζε το αξιόποινο των πράξεων του… Η ανήλικη δεν έδωσε πειστικές απαντήσεις για τον λόγο που βρέθηκαν μαζί στο ξενοδοχείο. Ο ισχυρισμός του κατηγορουμένου ότι έκανε παρέα μαζί της επειδή την λυπόταν λόγω των κακών σχέσεων που είχε με τη μητέρα της και επειδή φορούσε τα ίδια ρούχα προφανώς δεν ανταποκρίνεται στην λογική. Ο κατηγορούμενος ενεργώντας χειριστικά και εκμεταλλευόμενος το νεαρό της ηλικίας τέλεσε μαζί της ασελγείς πράξεις

Για τις αρχές ο κατηγορούμενος ήταν κυνικός και χαρακτηριστικά αναφέρεται:» Το γεγονός ότι ο 40χρονος συνέχισε να έχει επαφές με την ανήλικη παρόλο που το απαγόρευσε η μητέρα της καταδεικνύει ότι η προσωπικότητά του χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερο κυνισμό και έλλειψη ενσυναίσθησης καθώς και από αδυναμία να αντιληφθεί τη βαρύτητα και την απαξία των πράξεών του.

Σύμφωνα με τους δικαστές ο 40χρονος αδιαφορούσε ακόμα και για τις εκκλήσεις της μητέρας να μην βλέπει το κορίτσι.

Ο δικηγόρος της μητέρας της ανήλικης, Γιώργος Κανιάρης, δήλωσε στο Newpost:

«Είναι μία σοκαριστική υπόθεση που εκτυλίχθηκε στο κέντρο της Αθήνας με την αρπαγή του παιδιού που είναι μάλιστα κάτω των 14 ετών. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 40χρονος είναι βαριές και κακουργηματικές. Στη δίκη που ξεκινά  θα αποδειχθεί η αλήθεια και τι πραγματικά έκανε αυτός ο άνθρωπος σε αυτό το παιδί. Υπάρχει μεγάλο τραύμα στην ψυχούλα του κοριτσιού με τη μητέρα να στέκεται βράχος δίπλα της για να ξεπεράσει το παιδί το σοκ. Το ότι έχει προφυλακιστεί και είναι στις φυλακές Τριπόλεως δείχνει ότι οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν τις δικαστικές αρχές

GIORGOS KANIARIS 1

 


σχετικα αρθρα