Δικογραφία για 2 εργοδότες που δεν έδωσαν δώρο Χριστουγέννων
Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ιδιοκτήτριας επιχείρησης, έπειτα από καταγγελία εργαζόμενου ότι δεν έλαβε το δώρο Χριστουγέννων.
Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ιδιοκτήτριας επιχείρησης, έπειτα από καταγγελία εργαζόμενου ότι δεν έλαβε το δώρο Χριστουγέννων.
Αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη είναι δύο ιδιοκτήτες επιχειρήσεων σε Αλεξανδρούπολη και Καβάλα, λόγω μη καταβολής του δώρου Χριστουγέννων σε εργαζόμενους.
Από αστυνομικούς του αστυνομικού τμήματος Αλεξανδρούπολης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ιδιοκτήτριας επιχείρησης στην πόλη, έπειτα από καταγγελία εργαζόμενου ότι δεν έλαβε το δώρο Χριστουγέννων.
Στην Καβάλα εργαζόμενοι προχώρησαν σε καταγγελία σε βάρος ιδιοκτήτη επιχείρησης για μη καταβολή του δώρου Χριστουγέννων.
Σε βάρος του εργοδότη σχηματίστηκε δικογραφία από το αστυνομικό τμήμα Καβάλας, το οποίο διενεργεί και την προανάκριση.
ολες οι ειδησεις
- Γαλλία: Η κεντρική τράπεζα καλεί τη Βουλή να εγκρίνει τον προϋπολογισμό – Φόβοι για «στραγγαλισμό» της οικονομίας
- ΗΠΑ: Θανατηφόρα ένεση – Το ιατρικό παράδοξο και η επιβίωση της Πάικ
- Νίκος Καρβέλας: Ζητά 200.000-300.000 ευρώ από την Άννα Βίσση – Το παρασκήνιο της οικονομικής διαφοράς
- Καρέτσας – Κωστούλας υποψήφιοι για το European Golden Boy 2026
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr