Δηκτικό σχόλιο Πολάκη για ομάδα Αχτσιόγλου… από το ψάρεμα (Φωτό)
«Το καραβάνι θα συνεχίσει και θα ξανανικήσει» υπογράμμισε
«Το καραβάνι θα συνεχίσει και θα ξανανικήσει» υπογράμμισε
Με μια ανάρτηση… όλο νόημα σχολίασε ο Παύλος Πολάκης την απόφαση της ομάδας της Έφης Αχτσιόγλου να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ. «Επειδή έχουμε πιει πολύ δηλητήριο αυτές τις μέρες, αλλά το καραβάνι θα προχωρήσει και θα ξανανικήσει…», έγραψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: «Κάνω ένα διάλειμμα με αυτήν την ανάρτηση με όμορφες στιγμές που η θύμησή τους σε κρατάει δυνατό».
Ολόκληρη η ανάρτηση:
«Επειδή έχουμε πιει πολύ δηλητήριο αυτές τις μέρες, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΝΙΚΗΣΕΙ…. Κάνω ένα διάλειμμα με αυτήν την ανάρτηση με όμορφες στιγμές που η θύμησή τους σε κρατάει δυνατό. Με τον ανιψιό μου, τον Πέτρο, τον οδοντίατρο της οικογένειας (πρωτοετής στην οδοντιατρική Αθηνας φέτος) σε ένα ταξίδι-αστραπή για ψάρεμα στην Παραπολα τον προηγούμενο μήνα. Φύγαμε 11 το πρωί από Ανάβυσσο και επιστρέψαμε 6.30 το απόγευμα, ψαρεύοντας τη βορεινή μεριά για περίπου 2,5 ώρες. Δεν είχε πολλή κίνηση εκείνη τη μέρα αλλά κάτι έγινε».
ολες οι ειδησεις
- Γιώργος Φλωρίδης: Έρχεται νομοσχέδιο για τις οριζόντιες και κάθετες ιδιοκτησίες – Τι είπε για τον Κώδικα Δικηγόρων
- Γιατί τα σουβλατζίδικα αφαιρούν την πατάτα από το τυλιχτό σουβλάκι
- Γάζα: Γενοκτονία σε ζωντανή μετάδοση – Η «εμπειρία» του Άουσβιτς στη Μέση Ανατολή
- Στην κορυφή της παγκόσμιας έρευνας και ανάπτυξης οι τεχνολογικοί κολοσσοί της Κίνας – Πληθαίνουν οι επενδύσεις και στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr