Δήμας: «Όλοι ενωμένοι για την επαναδιαπραγμάτευση»
Σε ερώτηση δημοσιογράφου για την ανάγκη Επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου στo πλαίσιo του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Δήμας χαρακτήρισε θεμιτή και εφικτή την επαναδιαπραγμάτευση.
Σε ερώτηση δημοσιογράφου για την ανάγκη Επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου στo πλαίσιo του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Δήμας χαρακτήρισε θεμιτή και εφικτή την επαναδιαπραγμάτευση.
Σε ερώτηση δημοσιογράφου για την ανάγκη Επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου στo πλαίσιo του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Δήμας χαρακτήρισε θεμιτή και εφικτή την επαναδιαπραγμάτευση. «Όλοι στη Νέα Δημοκρατία, ενωμένοι υπό τον Πρόεδρο του Κόμματος, Αντώνη Σαμαρά, θεωρούμε ότι η Επαναδιαπραγμάτευση -με έμφαση την ανάπτυξη- είναι όχι μόνο ορθή θέση, αλλά θεμιτή και εφικτή, δεδομένου ότι η ευρωπαϊκή διαδικασία είναι μία συνεχής διαπραγμάτευση. Επίσης, προτεραιότητα στην αναπτυξιακή διάσταση θα δώσει η Ν.Δ., μαζί με άλλα συγγενικά κόμματα, στα πλαίσια του υπό διαμόρφωση προγράμματος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος», δήλωσε ο κ. Δήμας.
ολες οι ειδησεις
- Υπάρχουν ήττες… που είναι καλύτερες από νίκες
- Η ξεχωριστή συζήτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον φωτογράφο των ηγετών Platon για τη φωτογραφία, τον Πολιτισμό και την Τεχνητή Νοημοσύνη στο Μουσείο Μπενάκη (Βίντεο)
- FT: Η Ρωσία συμφώνησε να προμηθεύσει το Ιράν με 90 εκτοξευτές APU-L
- 50 Cent: Τρόλαρε τον Diddy για τα 57α γενέθλιά του με φωτογραφία AI που τον δείχνει με γκρίζα μαλλιά
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr