Δημήτρης Οικονόμου: Το τηλεοπτικό διαζύγιο με την Μαρία Ανσταστοπούλου και οι δηλώσεις του δημοσιογράφου
Η Μαρία Αναστασοπούλου, θ’ αποχωρήσει από την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ και τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη.
Η Μαρία Αναστασοπούλου, θ’ αποχωρήσει από την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ και τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη.
Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, Δημήτρης Οικονόμου, μίλησε στην Super Κατερίνα, για το τηλεπτικό διαζύγιο με την Κατερίνα Αναστασοπούλου: «Δεν θυμώνω με κανένα στη δουλειά μου. Ο καθένας κρίνει μόνος του τι είναι καλό για αυτόν».
Η Μαρία Αναστασοπούλου, θ’ αποχωρήσει από την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ και τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη.
«Εγώ δεν το βλέπω έτσι. Με κανένα δεν είσαι παντρεμένος… Το λέω με μεγάλη αγάπη, στην τηλεόραση όλοι είμαστε προσωρινοί. Σήμερα είμαστε, αύριο δεν είμαστε. Στα επαγγελματικά του καθενός δεν παίρνω θέση. Ούτε τα ρωτώ, ούτε θέλω να με ρωτούν. Ούτε θέλω κανείς να τα ανακοινώνει σε εμένα. ότι σχεδιάζει κανείς, το συζητά πρώτα με αυτούς που αποφασίζουν» είπε ο Δημήτρης Οικονόμου.
«Δεν συγκρίνεται κανείς με τον Γιώργο Παπαδάκη σε κανένα επίπεδο. Τον σέβομαι, τον εκτιμώ και ξέρει κι ο ίδιος. Δεν μπορώ ποτέ να πω κακό για τον Γιώργο, ότι και να γίνει… Δεν θυμώνω με κανένα στη δουλειά μου. Ο καθένας κρίνει μόνος του τι είναι καλό για αυτόν» ανέφερε ο Δημήτρης Οικονόμου.
ολες οι ειδησεις
- Καραχάλιος κατά Καρυστιανού: «Να μας πει για την offshore και για τη χρηματοδότηση με 140.000 ευρώ» – «Υπάρχει και ένα μυστικό για τη Γρατσία και θα αποκαλυφθεί»
- Παλεύει για την ζωή της – Μια προσευχή για την Γωγώ Μαστροκώστα
- Αν ζούσε θα γινόταν 38 χρόνων
- Παναθηναϊκός: Νέο βίντεο από το γήπεδο στον Βοτανικό – Οι εξέδρες αρχίζουν να παίρνουν μορφή
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr