Δημοσίευση: ’

Δήμος Αθηναίων: Tι δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα

 

Στη δεύτερη θέση ο Νάσος Ηλιόπουλος

Δημοσίευση: ’
αρθρο-newpost

 

Στη δεύτερη θέση ο Νάσος Ηλιόπουλος

Πρωτιά του Κώστα Μπακογιάννη και προβάδισμα του Νάσου Ηλιόπουλου έναντι του Παύλου Γερουλάνου για τη δεύτερη θέση, δείχνουν τα μέχρι τώρα αποτελέσματα για τον Δήμο Αθηναίων.

Με ενσωματωμένο το 24% των εκλογικών τμημάτων, ο κ. Μπακογιάννης λαμβάνει 42,96% και 21 έδρες, ο κ. Νασόπουλος 16,75% και 8 έδρες, ο κ. Γερουλάνος 13,38% και 6 έδρες, ενώ ο Ηλίας Κασιδιάρης βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 10,38% και 5 έδρες και ο Νίκος Σοφιανός με 7,33% και 4 έδρες.

Από μία έδρα φέρονται να καταλαμβάνουν οι Γιώργος Καραμπελιάς με 2,11%, ο Γιώργος Βουλγαράκης με 2,10%, ο Βασίλης Καπερνάρος με 1,58%, ο Πέτρος Κωνσταντίνου με 1,52%, και η Ντίνα Ρέππα με 1,08%.

Από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, η Αυγή Μπέσκα – Θεοδόση με 0,81% δεν φαίνεται να καταλαμβάνει καμία έδρα.

Λίγο νωρίτερα, με καταμετρημένα τα 34 από τα 943 εκλογικά τμήματα της περιφερειακής ενότητας του Κεντρικού Τομέα Αθηνών, όπου ψήφισαν 6.988 ψηφοφόροι, ο Κώστας Μπακογιάννης ερχόταν πρώτος με 42,8%, ενώ τη δεύτερη θέση καταλάμβανε ο Νάσος Ηλιόπουλος με 17%. Στην τρίτη θέση βρισκόταν ο Παύλος Γερουλάνος με 17%, ενώ στην τέταρτη ο Ηλίας Κασιδιάρης με 10,1%.

Δείτε την κάρτα:

Μείνετε ενημερωμένοι με το Newpost. Ακολουθήστε μας για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.