2 Ιανουαρίου 2023
Δημοσίευση: 19:31'
Τελευταία ενημέρωση: 08:07'

Δράμα: Προφυλακίστηκε ο 36χρονος που βίαζε τον ανήλικο γιο της συντρόφου του

Ο 15χρονος εξετάστηκε από ιατροδικαστή και στο πλαίσιο της έρευνας εξετάστηκε και ο 15χρονος φίλος του.

Επιμέλεια: Δημήτρης Καΐμάς
Δημοσίευση: 19:31’
Τελευταία ενημέρωση: 08:07’
Θεσσαλονίκη
Επιμέλεια: Δημήτρης Καΐμάς

Ο 15χρονος εξετάστηκε από ιατροδικαστή και στο πλαίσιο της έρευνας εξετάστηκε και ο 15χρονος φίλος του.

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 36χρονος, που κατηγορείται για κατ’ εξακολούθηση βιασμού του ανήλικου γιου της συντρόφου του και της απόπειρας βιασμού έτερου αγοριού, συνομήλικο φίλο του 15χρονου, στη Δράμα.

Την προηγούμενη εβδομάδα είχε απασχολήσει την Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας καταγγελία σε βάρος του 36χρονου για απόπειρα βιασμού του 15χρονου φίλου του θύματος.

Η απόπειρα έγινε στην πόλη της Δράμας το βράδυ της Κυριακής των Χριστουγέννων, όταν ο ανήλικος πέρασε τη νύχτα στο σπίτι του συμμαθητή του. Όπως είπε το παιδί στους αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια της βραδιάς κι ενώ κοιμόταν, ο σύντροφος της μητέρας του φίλου του προσπάθησε να τον κακοποιήσει σεξουαλικά. Κατάφερε να του ξεφύγει ωστόσο, μίλησε στη μητέρα του και η υπόθεση πέρασε στα χέρια της Αστυνομίας.

Ο 15χρονος εξετάστηκε από ιατροδικαστή και στο πλαίσιο της έρευνας εξετάστηκε και ο 15χρονος φίλος του, ο οποίος όταν έμαθε για το περιστατικό την ημέρα των Χριστουγέννων, εκμυστηρεύτηκε στον συνομήλικο φίλο του πως κι ο ίδιος ζούσε τον ίδιο εφιάλτη για τριάμισι χρόνια από τον 36χρονο σύντροφο της μητέρας του.

«Αν το έκανε, υπάρχει Δικαιοσύνη. Εμένα το παιδί δεν μου αναφέρθηκε σε κάτι τέτοιο

Από την πλευρά της, η μητέρα του αγοριού μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, υποστηρίζοντας ότι το παιδί δεν της ανέφερε κάτι και δεν παραπονέθηκε για τη συμπεριφορά του 36χρονου συντρόφου της.

«Για τον φίλο του γιου μου δεν ξέρω, δεν άκουσα τίποτα, εγώ κοιμόμουν. Αλλά για το παιδί μου ό,τι είναι να γίνει θα αναφερθεί στον ανακριτή αν χρειαστεί και στον εισαγγελέα. Εδώ και πόσες ημέρες φωνάζω λέγοντας “να μου πει την αλήθεια, το τι συμβαίνει”. Δεν μου είπε κάτι», είπε η μητέρα του 15χρονου.

«Αν το έκανε, υπάρχει Δικαιοσύνη. Εμένα το παιδί δεν μου αναφέρθηκε σε κάτι τέτοιο. Δεν μου είπε, “ξέρεις κάτι μαμά; Ο κύριος αυτός με κακοποίησε σεξουαλικά, ή πήγε να το κάνει”. Ούτε μου είχε παραπονεθεί ποτέ, ούτε είχα δει κάποια συμπεριφορά άσχημη. Ούτε εγώ ούτε ο πατέρας του κατηγορούμενου, ούτε οι δικοί μου άνθρωποι από τη δικιά μου την πλευρά», δήλωσε η ίδια.

Για το αν θα σταθεί στο πλευρό του συντρόφου της, τόνισε: «Όχι βέβαια. Ούτε τον κατηγορώ, ότι “ναι το έκανε”, αλλά ούτε και θα σταθώ στο πλευρό του. Θα το αφήσω στα χέρια της Δικαιοσύνης».


TOP NEWS

uncached