Δύο «περίεργες» υποθέσεις βιασμών στη Ρόδο
Δύο περιπτώσεις βιασμών εις βάρος τουριστριών από Σκανδιναβικές χώρες καταγγέλθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου.
Δύο περιπτώσεις βιασμών εις βάρος τουριστριών από Σκανδιναβικές χώρες καταγγέλθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου.
Δύο περιπτώσεις βιασμών εις βάρος τουριστριών από Σκανδιναβικές χώρες καταγγέλθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου.
Η πρώτη υπόθεση αφορά 20χρονη από τη Νορβηγία, η οποία κατήγγειλε τον βιασμό της από 21χρονο συμπατριώτη της και η δεύτερη μία Σουηδέζα που επίσης κατήγγειλε ότι βιάστηκε από άγνωστο Σουηδό. Και στις δύο περιπτώσεις οι φερόμενοι ως δράστες διασκέδαζαν με τις παθούσες.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, χθες το πρωί εμφανίστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου η 20χρονη από τη Νορβηγία και κατήγγειλε ότι το προηγούμενο βράδυ διασκέδαζε σε μπαρ στην πόλη της Ρόδου μαζί με τον 21χρονο ομοεθνή της ο οποίος την οδήγησε σε παραλία, όπου και τη βίασε.
Μετά την καταγγελία, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 21χρονο Νορβηγό ο οποίος παραδέχτηκε ότι πράγματι έκαναν έρωτα με την νεαρή αλλοδαπή, αλλά με τη θέλησή της.
Χθες, επίσης, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου καταγγέλθηκε από νεαρή Σουηδέζα ότι το προηγούμενο βράδυ διασκέδαζε με συμπατριώτη της σε μπαρ της πόλης της Ρόδου και περίπου στη μία και μισή τα ξημερώματα έφυγαν από εκεί και σε παρακείμενη παραλία τη βίασε.
Ο δράστης αναζητείται, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.
ολες οι ειδησεις
- ΗΠΑ: Πρόστιμο 25 δισ. δολαρίων στη Meta για παραπλάνηση χρηστών με την Cambridge Analytica
- Ιλαρά: Αύξηση κατά 40% στα κρούσματα παιδιών κάτω των πέντε ετών
- Χάρι Στάιλς: Έντονη αντιπαράθεση με άνδρα που τον ακολουθούσε στη Νέα Υόρκη για αυτόγραφο – Δείτε βίντεο
- Κιμ Καρντάσιαν: Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση σε North West για το Halloween 2026 με μπλε μαλλιά και punk αισθητική
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr