Δυτική Αττική: 130 μυστικοί αστυνομικοί σε λεωφορεία και τρόλεϊ (Βίντεο)
130 αστυνομικοί θα λάβουν θέση στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ και στα τρένα του Προαστιακού από την έναρξη της βάρδιας έως και τη λήξη των δρομολογίων.
130 αστυνομικοί θα λάβουν θέση στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ και στα τρένα του Προαστιακού από την έναρξη της βάρδιας έως και τη λήξη των δρομολογίων.
Λύση στα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν σχετικά με την αστυνόμευση στις περιοχές της Δυτικής Αττικής, επιχειρεί να δώσει με ένα νέο πρόγραμμα το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Όπως έγινε γνωστό από τον υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες ένα πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης των συγκοινωνιών που διέρχονται των περιοχών της Δυτικής Αττικής.
Ειδικότερα, πρόκειται να διατεθούν από την Ελληνική Αστυνομία 130 αστυνομικοί, οι οποίοι θα λάβουν θέση στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ και στα τρένα του Προαστιακού από την έναρξη της βάρδιας έως και τη λήξη των δρομολογίων.
«Περίπου 130 αστυνομικοί, ένστολοι και όχι μόνο, για την πρόληψη της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας στα ΜΜΜ στη Δυτική Αττική, θα ενεργοποιηθούν, θα είναι μέσα στα λεωφορεία με πολιτικά αλλά και στις στάσεις», λέει στο MEGA ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας.
Δείτε το βίντεο
ολες οι ειδησεις
- Η σιωπηλή εξουσία των υποκλοπών
- Η Αλέξια live στο Kennedy center
- Δικαστική απόφαση – σταθμός για τα social media: Εθίζουν τα παιδιά
- Ο παίκτης του «Your Face Sounds Familiar» στη Βουλγαρία «ενσαρκώνει» τον Βασίλη Καρρά και αποθεώνεται
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr