Δημοσίευση: ’

«Έφοδος» ΣΔΟΕ στον Παναθηναϊκό με… ευρήματα

Παραβάσεις φέρεται να διαπίστωσε η δίωξη οικονομικού εγκλήματος στα οικονομικά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά από αιφνιδιαστικό έλεγχο.

Δημοσίευση: ’
αρθρο-newpost

Παραβάσεις φέρεται να διαπίστωσε η δίωξη οικονομικού εγκλήματος στα οικονομικά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά από αιφνιδιαστικό έλεγχο.

Παραβάσεις φέρεται να διαπίστωσε η δίωξη οικονομικού εγκλήματος στα οικονομικά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά από αιφνιδιαστικό έλεγχο. Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, το ΣΔΟΕ διαπίστωσε πως υπάρχουν μεγάλες παραβάσεις και επιβάλλοντας μεγάλες ποινές.

Από τον έλεγχο διαπιστώθηκαν σημαντικές οφειλές αγγελιοσήμου προς το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ που ανέρχονται στις 300.000 ευρώ.

Το ταμείο εξετάζει τα μέτρα που θα λάβει για την είσπραξη των οφειλών από την ΠΑΕ, ενώ στο τραπέζι υπάρχει και το θέμα εκχώρησης των απαιτήσεων στην αρμόδια ΔΟΥ.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, πάντως, τονίζουν πως δεν υπάρχει καμία ανησυχία για το συγκεκριμένο θέμα.

Πηγή: woop.gr

Μείνετε ενημερωμένοι με το Newpost. Ακολουθήστε μας για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.