Ειρήνη μέσα σ’ ένα χρόνο βλέπει ο απεσταλμένος του Πούτιν για την Ουκρανία
Η Μόσχα αναζητεί επενδυτές στο Ριάντ και υπόσχεται ότι τα όπλα θα σιγήσουν σύντομα.
Η Μόσχα αναζητεί επενδυτές στο Ριάντ και υπόσχεται ότι τα όπλα θα σιγήσουν σύντομα.
Ο πόλεμος στην Ουκρανία θα έχει τελειώσει μέσα στον επόμενο δωδεκάμηνο, εκτίμησε ο ειδικός απεσταλμένος του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, Κιρίλ Ντμίτριεφ, κατά την διάρκεια ομιλίας του σε συνέδριο επενδυτών στην Σαουδική Αραβία.
«Είμαστε βέβαιοι ότι είμαστε στο δρόμο προς την ειρήνη και ως ειρηνοποιοί χρειάζεται να το κάνουμε να συμβεί» και σε ερώτηση αν η ειρήνη είναι εφικτή εντός ενός έτους, απάντησε : «Πιστεύω πως ναι».
«Ο κόσμος έχει δίκιο που εστιάζει τώρα στην περιφερειακή σύγκρουση που υπάρχει γύρω από τη Ρωσία αλλά δεν θέλουμε να κλιμακωθεί και να γίνει μια μεγαλύτερη σύγκρουση. Και για αυτόν τον λόγο πρέπει να τα πάμε καλύτερα από ό,τι κάναμε μέχρι τώρα, όχι χειρότερα», είπε ο Ντμίτριεφ, ο οποίος είχε την περασμένη είχε με αξιωματούχους της κυβέρνησης του Ντόναλντ Τραμπ στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου βρισκόταν στη Σαουδική Αραβία με την ιδιότητα του διευθύνοντα συμβούλου του Ρωσικού Ταμείου Άμεσων Επενδύσεων.
ολες οι ειδησεις
- Η σιωπηλή εξουσία των υποκλοπών
- Η Αλέξια live στο Kennedy center
- Δικαστική απόφαση – σταθμός για τα social media: Εθίζουν τα παιδιά
- Ο παίκτης του «Your Face Sounds Familiar» στη Βουλγαρία «ενσαρκώνει» τον Βασίλη Καρρά και αποθεώνεται
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr