Εισαγγελέας «στα πόδια» Θεοχάρη για τη φοροδιαφυγή
Προβλήματα προκύπτουν στη ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρουν ότι εισαγγελέας παρακάμπτει τον Χάρη Θεοχάρη.
Προβλήματα προκύπτουν στη ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρουν ότι εισαγγελέας παρακάμπτει τον Χάρη Θεοχάρη.
Προβλήματα προκύπτουν στη ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρουν ότι εισαγγελέας παρακάμπτει τον Χάρη Θεοχάρη, σχετικά με τους ελέγχους σε υποθέσεις μεγάλης φοροδιαφυγής.
Σύμφωνα με πληροφορίες του skai.gr, ο οικονομικός εισαγγελέας Παναγιώτης Αθανασίου, ανέθεσε τον έλεγχο φακέλων μεγάλων υποθέσεων φοροδιαφυγής στους προϊσταμένους μεγάλων εφοριών της χώρας, κατά τη διάρκεια σύσκεψης που είχε μαζί τους, παρακάμπτοντας την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η εξέλιξη θα προκαλέσει καθυστερήσεις στον επιβαρυμένο προγραμματισμό της γενικής γραμματείας Εσόδων για τον έλεγχο των φορολογουμένων μεγάλου πλούτου, αλλά και των υποθέσεων μεγάλης φοροδιαφυγής, κάτι που οδηγεί τον γενικό γραμματέα Εσόδων Χάρη Θεοχάρη να θέσει το θέμα στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, δηλώνοντας ότι είναι σχεδόν αδύνατη η τήρηση του προγράμματος ελέγχων από τις υπηρεσίες του.
ολες οι ειδησεις
- Με την Anek Lines η κρητική φιλοξενία ξεκινάει εν πλω
- Χάσαμε τη Μαρία των Τεμπών! Stop – Δείτε το βίντεο
- Γλυπτά του Παρθενώνα: Νίκη της Ελλάδας στην UNESCO για την επιστροφή τους
- Ελεονώρα Μελέτη: «Για πολλούς πολιτικούς είμαι η “πρωινατζού”»
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr