Εισαγγελική παρέμβαση για το εμετικό σύνθημα για τον Άλκη στον αγώνα μπάσκετ ΠΑΟΚ-Άρης
Με βάση το περιεχόμενο της αναφοράς, επρόκειτο για σύνθημα που φώναξαν οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας και συνδεόταν με την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη.
Με βάση το περιεχόμενο της αναφοράς, επρόκειτο για σύνθημα που φώναξαν οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας και συνδεόταν με την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη.
Προκαταρκτική εξέταση για οπαδικό σύνθημα στον πρόσφατο αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Αρη, στο κλειστό γήπεδο της Πυλαίας, παρήγγειλε ο αθλητικός εισαγγελέας. Είχε προηγηθεί αναφορά της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης της ΕΛ.ΑΣ. προς την αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
Με βάση το περιεχόμενο της αναφοράς, επρόκειτο για σύνθημα που φώναξαν οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας και σύμφωνα με παράγοντες της φιλοξενούμενης ομάδας, συνδεόταν με την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη.
Όπως αναφέρεται στην εισαγγελική παραγγελία, το αδίκημα που θα διερευνηθεί συνδέεται με την παρότρυνση, υποκίνηση και ενθάρρυνση στην τέλεση πράξεων βίας.
Την έρευνα καλούνται να φέρουν εις πέρας αστυνομικοί της Αθλητικής Βίας.
ολες οι ειδησεις
- Στη «σκόνη» των αναποφάσιστων – O Μητσοτάκης ανοδικός, τα όρια Τσίπρα, το «όπλο» Ανδρουλάκη και το στατιστικό που τινάζει τα πάντα στον αέρα
- Ασφυξία στην αγορά: Πληρωμές, φόροι και μισθοί στον φαύλο κύκλο της ελληνικής οικονομίας
- Η έκθεση Τυχεροπούλου προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις στη Νέα Δημοκρατία – Ο Πέτσας ζητεί την παραίτηση Κοβέσι
- Τα τρία ανεξήγητα φαινόμενα στην κηδεία της Μαστροκώστα – Συμβολισμοί ή άγγελοι;
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr