Έκλεισε φιλικό με την Ίντερ ο Ολυμπιακός
Η πρόβα τζενεράλε του Ολυμπιακού ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί με αντίπαλο την Ίντερ επί ελβετικού εδάφους!
Η πρόβα τζενεράλε του Ολυμπιακού ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί με αντίπαλο την Ίντερ επί ελβετικού εδάφους!
Η πρόβα τζενεράλε του Ολυμπιακού ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί με αντίπαλο την Ίντερ επί ελβετικού εδάφους! Η είδηση έγινε γνωστή από τους “νερατζούρι”. Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ιταλικής ομάδας, η αναμέτρηση θα φιλοξενηθεί στη Γενεύη, στην έδρα της Σερβέτ, την Κυριακή 21 Αυγούστου και θα αρχίσει 19:00 ώρα Ελλάδας.
Φυσικά πρόκειται για το καλύτερο δυνατό τεστ για τους “ερυθρόλευκους” και τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος θα προβάρει τα πλάνα 11άδας που έχει κατά νου.
Πηγή: contra.gr
ολες οι ειδησεις
- Η εξαφάνιση του μοναχού Ιωσήφ στη Βουλή της Τουρκίας με πέντε ερωτήματα
- Ιορδανία: «Δεν θα εγκαταλείψουμε τη γη μας» δηλώνει ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων για την επίθεση σε ελληνορθόδοξη εκκλησία με 7 νεκρούς (Βίντεο)
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 26 έως 30 Οκτωβρίου
- Δίκη Άλκη Καμπανού: Διακοπή για τις 27 Νοεμβρίου – «Εκτίω ποινή ισόβια στον πόνο» δήλωσε η μητέρα του (Βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr