Εκπαιδευτικό συλλαλητήριο της ΟΛΜΕ στις 10 Μαρτίου
Με ανακοίνωσή του το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ εκφράζει την αγανάκτηση της εκπαιδευτικής κοινότητας για το πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών στα σχολεία.
Με ανακοίνωσή του το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ εκφράζει την αγανάκτηση της εκπαιδευτικής κοινότητας για το πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών στα σχολεία.
Με ανακοίνωσή του το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ εκφράζει την αγανάκτηση της εκπαιδευτικής κοινότητας για το πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών στα σχολεία.
Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, επί εβδομάδες τώρα έχουν σταματήσει οι μεταφορές σε πολλές περιοχές της χώρας (Ικαρία, Κέρκυρα, Αχαϊα, Θεσσαλονίκη) και σε πολλά (ιδίως περιφερειακά σχολεία) η διδακτική ύλη. Γνωρίζουμε ότι οφείλονται χρήματα στους λεωφορειούχους – μεταφορείς όπως επίσης γνωρίζουμε ότι οι συμβάσεις για τη μεταφορά, που έχουν υπογραφεί, είναι νομικά έωλες.
Όπως σημειώνουν οι καθηγητές, οφείλει η Πολιτεία και οι αρμόδιοι φορείς να βρουν άμεσα λύση. Δε μπορεί να μη γίνονται τα μαθήματα και οι υπεύθυνοι να αδιαφορούν. Να δοθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα της μεταφοράς των παιδιών. Δεν είναι δυνατόν μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς να είναι όμηροι της ανευθυνότητας των αρμοδίων.
Eξάλλου, το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ καλεί τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στο εκπαιδευτικό συλλαλητήριο, που θα γίνει την Πέμπτη 10 Μαρτίου στις 12.30 στα Προπύλαια.
Για το λόγο αυτό και προς διευκόλυνσή τους κηρύσσει δίωρη στάση εργασίας (12 – 2 για τον πρωϊνό κύκλο και 2 – 4 για τον απογευματινό).
ολες οι ειδησεις
- Τροχός της Τύχης: Πανικός στο πλατό με τον παίκτη που κέρδισε το αυτοκίνητο, δείτε βίντεο
- Χάος στη Βολιβία – Διαδηλώσεις, ταραχές και μπλόκα για να φύγει ο πρόεδρος Πας
- Axios: Πώς οι ηγέτες του Κόλπου έπεισαν τον Τραμπ να αναβάλει την σημερινή επίθεση στο Ιράν
- Iron Maiden: Η ιστορική «απόβαση» στο ΟΑΚΑ και το παγκόσμιο προνόμιο της Αθήνας
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr