Έκρυψε 10.000 ευρώ στην αποθήκη… αλλά έκαναν φτερά!
Φτερά έκαναν 10.000 ευρώ από την αποθήκη ηλικιωμένου στην περιοχή του Μονοφατσίου στην Κρήτη.
Φτερά έκαναν 10.000 ευρώ από την αποθήκη ηλικιωμένου στην περιοχή του Μονοφατσίου στην Κρήτη.
Φτερά έκαναν 10.000 ευρώ από την αποθήκη ηλικιωμένου στην περιοχή του Μονοφατσίου στην Κρήτη.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Πατρίς“, όλα ξεκίνησαν προχθές, όταν ο ηλικιωμένος άνδρας θέλησε να σηκώσει από την τράπεζα το χρηματικό ποσό και να το φυλάξει στην αποθήκη του σπιτιού του.
Τα χρήματα όμως δεν έμειναν ούτε για 24 ώρες εκεί που τα άφησε το θύμα, αφού με έκπληξή του την επόμενη ημέρα διαπίστωσε πως είχαν γίνει καπνός.
Οι αρχές εκτιμούν πως είτε κάποιος τον ακολούθησε από την τράπεζα, είδε που άφησε τα χρήματα και έτσι μπόρεσε να τα αρπάξει, είτε την κίνησή του αυτή γνώριζαν άνθρωποι από το περιβάλλον του.
ολες οι ειδησεις
- Κεραυνοί Καραμανλή κατά της Δύσης – Προειδοποίηση στην κυβέρνηση για το καλώδιο και την Τουρκία – Αιχμές για όσους χαρακτηρίζουν τις επισημάνσεις του «κουραστική γκρίνια»
- Γκράβα: 4.000 μαθητές περιμένουν απαντήσεις – Πότε ανοίγουν επιτέλους τα σχολεία; – Πόρισμα με σοβαρά κενά ασφαλείας, νέα αναβολή και ευθύνες που αναζητούνται
- Ισραήλ: Υπέρ Νετανιάχου ο Τραμπ εν όψει των εκλογών – Οι δεσμεύσεις των υποψηφίων
- CENTCOM: Bοήθησε χώρες του Κόλπου να εξαγάγουν 1,5 δισ. βαρέλια μέσω Ορμούζ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr