Εξαφανίστηκε ο Παπανδρέου από τις δημοσκοπήσεις!
Πολλά και ενδιαφέροντα ευρήματα έφερε στο φως της δημοσιότητας η δημοσκόπηση της GPO για λογαριασμό της εκπομπής της εκπομπής του Mega «Ανατροπή».
Πολλά και ενδιαφέροντα ευρήματα έφερε στο φως της δημοσιότητας η δημοσκόπηση της GPO για λογαριασμό της εκπομπής της εκπομπής του Mega «Ανατροπή».
Πολλά και ενδιαφέροντα ευρήματα έφερε στο φως της δημοσιότητας η δημοσκόπηση της GPO για λογαριασμό της εκπομπής της εκπομπής του Mega «Ανατροπή». Αυτό όμως που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο είναι το γεγονός ότι, ο μέχρι το Νοέμβριο πρωθυπουργός της Ελλάδας Γ. Παπανδρέου, δεν βρίσκεται καν στις προτιμήσεις των πολιτών όσον αφορά το ποιος είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός!
Να σημειωθεί ότι οι ερωτώμενοι ήταν ελεύθεροι να διαλέξουν όποιον αυτοί προτιμούσαν ως καταλληλότερο για πρωθυπουργό.
Π.Β
ολες οι ειδησεις
- Μπορεί μία εξέταση αίματος να διαγνώσει έγκαιρα διάφορες μορφές καρκίνου;
- Ηράκλειο: Λήστεψε επιχείρηση με κατσαβίδι, άρπαξε 300 ευρώ και συνελήφθη λίγο αργότερα
- ΟΗΕ: Προβλέπει άνοδο θερμοκρασίας έως και 1,8 βαθμούς ακόμη και στο πιο αισιόδοξο σενάριο
- Θεσσαλονίκη: Επίθεση σε 29χρονο για να του πάρουν το πατίνι
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr