Έξαλλοι στον ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Φωτήλα για τα «παλλόμενα πέη»
Σφοδρή επίθεση στον βουλευτή του Ποταμιού, Ιάσωνα Φωτήλα, για τις δηλώσεις του στη Βουλή περί «πολιτισμού της τσουτσούνας», αναφερόμενος στην παράσταση «Παλλόμενα πέη» που έχει προκαλέσει σάλο.
Σφοδρή επίθεση στον βουλευτή του Ποταμιού, Ιάσωνα Φωτήλα, για τις δηλώσεις του στη Βουλή περί «πολιτισμού της τσουτσούνας», αναφερόμενος στην παράσταση «Παλλόμενα πέη» που έχει προκαλέσει σάλο.
Σφοδρή επίθεση στον βουλευτή του Ποταμιού, Ιάσωνα Φωτήλα, για τις δηλώσεις του στη Βουλή περί «πολιτισμού της τσουτσούνας», αναφερόμενος στην παράσταση Mount Olympus γνωστή ως … «παλλόμενα πέη» που έχει προκαλέσει σάλο.
Η Κουμουνδούρου κάνει λόγο για «μνημείο χυδαιότητας» με ύφος και φρασεολογία που χρησιμοποιούν λούμπεν της ακροδεξιάς, ενώ καλεί τον Σταύρο Θεοδωράκη να αποδοκιμάσει τις δηλώσεις του βουλευτή του.
Αναλυτικά το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ:
Οι σημερινές δηλώσεις του βουλευτή Ι. Φωτήλα αποτελούν μνημείο χυδαιότητας, το οποίο παραπέμπει, αν δεν ξεπερνά, στο ύφος και τη φρασεολογία που χρησιμοποιούν κύκλοι της λούμπεν ακροδεξιάς.
Ο βουλευτής του Ποταμιού ανέδειξε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο το «ήθος» του ως “ευρωπαϊστής” και “αντί-λαϊκιστής”, όπως ο ίδιος παρουσιάζει τον εαυτό του. Μετά από αυτά, οι αναφορές του κ. Φωτήλα περί “δήθεν δημοκρατών” συνιστούν ακραία πρόκληση.
Καλούμε τον επικεφαλής του Ποταμιού, Στ. Θεοδωράκη, να αποδοκιμάσει τις αθλιότητες του βουλευτή του κόμματος του.
ολες οι ειδησεις
- Με την Anek Lines η κρητική φιλοξενία ξεκινάει εν πλω
- Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή πρόεδρος τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας – Δημιούργησε επεισόδιο στα αποδυτήρια των διαιτητών
- Κίμπερλι Γκιλφόιλ για Κωνσταντίνο Αργυρό: «Μου θυμίζει μεγάλα ταλέντα της Αμερικής, όπως ο Φρανκ Σινάτρα και ο Έλβις Πρίσλεϊ»
- Ιωάννα Τούνη: Έκανε το ντεμπούτο της στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών με φόρεμα-υπερπαραγωγή
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr