Εκστασιασμένος ο Μίκολι
Ενθουσιασμένος μετά το φινάλε της αναμέτρησης της Παλέρμο με την Ίντερ και τη μεγαλειώδη νίκη των Σικελών με 4-3 εμφανίστηκε ο Φαμπρίτσιο Μίκολι.
Ενθουσιασμένος μετά το φινάλε της αναμέτρησης της Παλέρμο με την Ίντερ και τη μεγαλειώδη νίκη των Σικελών με 4-3 εμφανίστηκε ο Φαμπρίτσιο Μίκολι.
Ενθουσιασμένος μετά το φινάλε της αναμέτρησης της Παλέρμο με την Ίντερ και τη μεγαλειώδη νίκη των Σικελών με 4-3 εμφανίστηκε ο Φαμπρίτσιο Μίκολι. Ο Ιταλός επιθετικός μίλησε για την ομάδα του με τα καλύτερα λόγια λέγοντας πως ο προπονητής αξίζει συγχαρητήρια που έχτισε μια ομάδα μέσα σε 10 μέρες:
“Δεν θα μπορούσα να είχα ζητήσει κάτι καλύτερο. Ήταν μια υπέροχη νίκη και παίξαμε έναν απίστευτο αγώνα. Καταφέραμε να παίξουμε έναν απίστευτο αγώνα.
Καταφέραμε να χτίσουμε μια ομάδα μέσα σε 10 μέρες και ο προπονητής πιστώνεται την επιτυχία καθώς έκανε εξαιρετική δουλειά. Είναι πολύ ικανοποιητικό.
Αν θα είμαστε σε θέση να παίζουμε έτσι σε κάθε αγώνα; Το σημαντικό είναι να βάζουμε πάντα μέσα στο παιχνίδι προσπάθεια και αποφασιστικότητα.
Νιώθω ακόμα ότι είμαι αρχηγός αυτής της ομάδας. Αν παίξω τα δίνω όλα, αλλιώς δέχομαι τις αποφάσεις του προπονητή. Το σημαντικό είναι να είμαστε μια πραγματική ομάδα, όπως ήμασταν σήμερα».
Πηγή: woop.gr
ολες οι ειδησεις
- Με την Anek Lines η κρητική φιλοξενία ξεκινάει εν πλω
- Χάσαμε τη Μαρία των Τεμπών! Stop – Δείτε το βίντεο
- Γλυπτά του Παρθενώνα: Νίκη της Ελλάδας στην UNESCO για την επιστροφή τους
- Ελεονώρα Μελέτη: «Για πολλούς πολιτικούς είμαι η “πρωινατζού”»
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr