Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίζει τον Άγγελο Λάτσιο και τη Μαρίνα Παντζοπούλου σε δύο τρυφερά στιγμιότυπα
Δείτε τις φωτογραφίες.
Δείτε τις φωτογραφίες.
Στην Άνδρο πέρασε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η Ελένη Μενεγάκη με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο και την κόρη τους, Μαρίνα Παντζοπούλου. Εκεί ωστόσο βρίσκεται και ο μεγαλύτερος γιος της παρουσιάστριας, Άγγελος Λάτσιος ο οποίος εργάζεται -σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά- στην ξενοδοχειακή μονάδα όπου διατηρεί ο σύζυγός της.
Η Ελένη Μενεγάκη κατάφερε να περάσει λίγο χρόνο με τα δυο από τα τέσσερα παιδιά της, δημοσιεύοντας μάλιστα και δυο πολύ τρυφερές φωτογραφίες στο instagram της
Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε δυο φωτογραφίες στις οποίες βλέπουμε τον 23χρονο γιο της Άγγελο Λάτσιο να ποζάρει χαμογελαστός και αγκαλιασμένος με την μικρότερη αδελφή του, την 10 ετών Μαρίνα Παντζοπούλου.
View this post on Instagram
«Τα παιδάκια μου, το πρώτο και το τελευταίο, Άγγελος και Μαρίνα» έγραψε η Ελένη Μενεγάκη στη λεζάντα της ανάρτησής της με τον γιο της να σχολιάζει, «Να μου την φέρνεις συχνότερα!» δείχνοντας έτσι την αδυναμία που έχει στη μικρή του αδελφή.
ολες οι ειδησεις
- Σχέσεις εξουσίας: Πέντε ταινίες που «διυλίζουν» αυτό που συμβαίνει όταν χάνεται η ισότητα – Δείτε τα official trailers
- Η εξέλιξη των αυτοκρατοριών στο πέρασμα των αιώνων – Η σημασία των επαναστάσεων στη διαμόρφωσή τους
- RQ-180: Στους ουρανούς της Λάρισας εθεάθη το αμερικανικό υπερόπλο – Ένα από τα πιο απόρρητα στρατιωτικά προγράμματα
- Τα παιδιά του Κονγκό πεθαίνουν για τις ηλεκτρονικές συσκευές της Δύσης – Μια «ανεπίσημη» γενοκτονία
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr