Eλεύθεροι οι επτά εφοριακοί με τις βίλες!
Ποινή κάθειρξης εβδομήντα χρόνων επέβαλε την Δευτέρα το Ε’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στους επτά εφοριακούς με τις βίλες που είχαν ζημιώσει το Δημόσιο κατά 28 εκατομμύρια ευρώ.
Ποινή κάθειρξης εβδομήντα χρόνων επέβαλε την Δευτέρα το Ε’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στους επτά εφοριακούς με τις βίλες που είχαν ζημιώσει το Δημόσιο κατά 28 εκατομμύρια ευρώ.
Ποινή κάθειρξης εβδομήντα χρόνων επέβαλε την Δευτέρα το Ε’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στους επτά εφοριακούς με τις βίλες που είχαν ζημιώσει το Δημόσιο κατά 28 εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με το «Εθνος», τον περασμένο Ιανουάριο ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης είχε αρχίσει έρευνα εναντίον τους, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν αποκτήθηκαν νόμιμα, τα σπίτια, οι βίλες, τα ξενοδοχεία και τις off shore εταιρείες, που φέρεται να ανήκαν στους ίδιους ή σε συγγενείς τους.
Μετά την καταδικαστική απόφαση οι εφοριακοί αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού το δικαστήριο έδωσε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεσή τους. Τους επέβαλε όμως περιοριστικούς όρους, με υποχρεωτική εμφάνιση στο πρώτο πενθήμερο του μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
ολες οι ειδησεις
- Europa League: Ο Ολυμπιακός ψάχνει το 3/3 απέναντι στη Σπάρτα Πράγας (22:00-ANT1)
- Φονικές πλημμύρες στη νότια Γαλλία: Πνίγηκαν τρεις άνθρωποι – Σοβαρές ζημιές και καταστροφές (Βίντεο)
- Κρίστα Πάικ: Από τον φερόμενο εγκεφαλικό θάνατο στην ανάρρωση – Μιλά και περπατά ξανά
- Κρήτη: Δύο λέμβοι με 84 μετανάστες εντοπίστηκαν νότια του νησιού – Επιχειρήσεις του Λιμενικού με τη συνδρομή της Frontex
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr