Emirates: Διακόπτει τις πτήσεις προς τη Γουινέα λόγω Έμπολα
Διακόπτει τις πτήσεις της προς τη Γουινέα η αεροπορική εταιρεία Emirates, εξαιτίας του ιού Έμπολα.
Διακόπτει τις πτήσεις της προς τη Γουινέα η αεροπορική εταιρεία Emirates, εξαιτίας του ιού Έμπολα.
Διακόπτει τις πτήσεις της προς τη Γουινέα η αεροπορική εταιρεία Emirates, εξαιτίας του ιού Έμπολα.
“Η Emirates θα διακόψει τις πτήσεις της προς το Κονακρί από το Σάββατο 2 Αυγούστου 2014, και μέχρι νεοτέρας, εξαιτίας της επιδημίας του Εμπολα στη Γουινέα”, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας διευκρινίζοντας ότι δεν θα επηρεασθούν οι πτήσεις της εταιρείας προς το Ντακάρ της Σενεγάλης που συνδέεται με το Κονακρί.
Η Emirates δεν πραγματοποιεί πτήσεις προς τη Λιβερία και τη Σιέρα Λεόνε, οι οποίες πλήττονται επίσης από τον ιό.
Η επιδημία εκδηλώθηκε στις αρχές του έτους στη Γουινέα και εξαπλώθηκε στη Λιβερία και τη Σιέρα Λεόνε.
Μπροστά στην επιδείνωση της κατάστασης, αυξάνονται τα προληπτικά μέτρα στην Αφρική και σε ολόκληρο τον κόσμο, ιδιαίτερα εξαιτίας των ανησυχιών για την εξάπλωση του ιού μέσω των αεροπορικών ταξιδιών.
Στη Βηρυτό, ο υπουργός Εργασίας αποφάσισε τη διακοπή της έκδοσης αδειών εργασίας για τους πολίτες της Γουινέας, της Λιβερίας και της Σιέρα Λεόνε. Αξιωματούχος του υπουργείου διευκρίνισε ότι ο αριθμός των εργαζομένων από τις χώρες αυτές στον Λίβανο είναι πολύ μικρός και ότι πρόκειται για προληπτικό μέτρο.
ολες οι ειδησεις
- Καραχάλιος κατά Καρυστιανού: «Να μας πει για την offshore και για τη χρηματοδότηση με 140.000 ευρώ» – «Υπάρχει και ένα μυστικό για τη Γρατσία και θα αποκαλυφθεί»
- Akylas: «Μετά τον τελικό η μαμά μου προσπαθούσε να με παρηγορήσει – Είναι πολύ σημαντικό που έχω τους γονείς μου δίπλα μου»
- Έρευνα επιβεβαιώνει: Τα συντηρητικά βλάπτουν σοβαρά την υγεία
- Ουνάι Έμερι: Ο βασιλιάς του Europa League με 5 κατακτήσεις (Φωτό & Βίντεο)
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr