«Ένα λιοντάρι έφυγε» – Η Μέριλ Στριπ αποχαιρετά τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ
Το αντίο της Μέριλ Στριπ στον Ρόμπερτ Ρέντφορντ
Το αντίο της Μέριλ Στριπ στον Ρόμπερτ Ρέντφορντ
Με τον θάνατο του ειδώλου του αμερικανικού κινηματογράφου Ρόμπερτ Ρέντφορντ σε ηλικία 89 ετών σήμερα, «”έφυγε” ένα από τα λιοντάρια», δήλωσε η Μέριλ Στριπ, η συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία “Out of Africa” (1985), σε ένα δελτίο Τύπου που έστειλε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).
«Αναπαύσου εν ειρήνη, αγαπημένε μου φίλε», συμπλήρωσε η Αμερικανίδα ηθοποιός, ηλικίας 76 ετών.
Από την πλευρά της, η ηθοποιός Τζέιν Φόντα απέτισε σήμερα φόρο τιμής στη μνήμη του Ρόμπερτ Ρέντφορντ, «ενός θαυμάσιου ανθρώπου από κάθε άποψη», ο οποίος «ενσάρκωνε μια Αμερική για την οποία εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε».
«Ήταν σαν κεραυνός εν αιθρία σήμερα το πρωί μόλις διάβασα ότι ο Μπομπ «έφυγε». Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω», περιέγραψε η ίδια, που μοιράστηκε τους προοδευτικούς αγώνες του Αμερικανού ηθοποιού και σκηνοθέτη.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ χαιρέτισε τη μνήμη ενός «μεγάλου» του κινηματογράφου.
«Υπήρξαν χρόνια που δεν υπήρχε κανένας καλύτερος», δήλωσε ο Τραμπ προτού αναχωρήσει για επίσημη επίσκεψη στο Ηνωμένο Βασίλειο.
ολες οι ειδησεις
- Καιρός: Νεφώσεις, τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά – Έως 17 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
- Οι Φρουροί της Επανάστασης τρολάρουν ξανά τον Τραμπ στα αγγλικά: Υou are fired!
- Βία ανηλίκων: Η συνεργασία θεσμών, εκπαιδευτικών και γονέων, το «κλειδί» για την πρόληψη
- Θεσσαλονίκη: Πρόστιμo 22.000 ευρώ σε 17χρονο μοτοσικλετιστή για επικίνδυνη οδήγηση
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr