Εναλλαγές προσήμου στο Χ.Α.
Ήπιες πτωτικές τάσεις καταγράφουν αυτή την ώρα οι τιμές των μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ενώ από την αρχή της σημερινής συνεδρίασης σημειώνονται συνεχείς εναλλαγές προσήμου.
Ήπιες πτωτικές τάσεις καταγράφουν αυτή την ώρα οι τιμές των μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ενώ από την αρχή της σημερινής συνεδρίασης σημειώνονται συνεχείς εναλλαγές προσήμου.
Ήπιες πτωτικές τάσεις καταγράφουν αυτή την ώρα οι τιμές των μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ενώ από την αρχή της σημερινής συνεδρίασης σημειώνονται συνεχείς εναλλαγές προσήμου. Ο Γενικός Δείκτης Τιμών στις 14:30 υποχωρεί κατά 0,64% και κατέρχεται στις 767,70 μονάδες και η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 14,12 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης υποχωρεί κατά 0,84%, ο δείκτης μεσαίας κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση 0,06% και ο δείκτης μικρής κεφαλαιοποίησης υποχωρεί κατά 1,62%.
Ανοδικά κινούνται 46 μετοχές, 70 πτωτικά και 21 παραμένουν σταθερές.
ολες οι ειδησεις
- Πιερρακάκης: Ανακοίνωσε αύξηση του επιδόματος θέρμανσης κατά 30% (Βίντεο)
- Αγρότες Λάρισας: Βγάζουν τα τρακτέρ στον δρόμο – «Αγωνιστική απάντηση» στον πρωθυπουργό
- Μαρία Μπακοδήμου: «Από πότε τα χρόνια μιας γυναίκας γίνονται κατηγορία;»
- Η κυρία Καίτη της ΑΕΚ: Η πιστή φίλαθλος της Ένωσης που περιμένει με τη σημαία της κάθε φορά το πούλμαν της ομάδας
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr