22 Ιανουαρίου 2026
Δημοσίευση: 17:12'

ΕΠΑΛ Τρίπολης: Συμπλοκή μεταξύ μαθητών με 7 ανήλικους στο νοσοκομείο

Επεισόδιο μεταξύ ημεδαπών και αλλοδαπών μαθητών για προσωπικές διαφορές.

Επιμέλεια: Μαρία Σπυριδωνάκου
Δημοσίευση: 17:12’
Επιμέλεια: Μαρία Σπυριδωνάκου

Επεισόδιο μεταξύ ημεδαπών και αλλοδαπών μαθητών για προσωπικές διαφορές.

Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ μαθητών σημειώθηκε το πρωί (22.01.26), στο ΕΠΑΛ Τρίπολης, προκαλώντας αναστάτωση στη σχολική κοινότητα και κινητοποίηση των Αρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του anagnostis.org, πέντε ημεδαποί και δύο αλλοδαποί μαθητές, υπήκοοι Αλβανίας, ενεπλάκησαν σε συμπλοκή για προσωπικές διαφορές, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστός ο ακριβής λόγος που οδήγησε στην ένταση.

Οι μαθητές «ήρθαν» στα χέρια εντός του σχολικού χώρου, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματισμοί.

Άμεσα στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ, καθώς ένας μαθητής τραυματίστηκε στη μύτη, ενώ και οι επτά μαθητές μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι δύο αλλοδαποί μαθητές έφεραν πιο εμφανή τραύματα στο πρόσωπο, ωστόσο όλοι είναι καλά στην υγεία τους και δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή κανενός.

Λίγη ώρα αργότερα στο σχολείο μετέβη και η αστυνομία, η οποία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.

Τα αίτια της συμπλοκής παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστα, ενώ αναμένεται επίσημη ενημέρωση από τις αρμόδιες Αρχές.


TOP NEWS

uncached