23 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση: 15:06'
Τελευταία ενημέρωση: 07:12'

Αιματηρό επεισόδιο με δύο νεκρούς έξω από τράπεζα στη Ζυρίχη

Η αστυνομική παρουσία είναι πολύ μεγάλη στην περιοχή.

Δημοσίευση: 15:06’
Τελευταία ενημέρωση: 07:12’

Η αστυνομική παρουσία είναι πολύ μεγάλη στην περιοχή.

Αιματηρό επεισόδιο με θύματα δύο άτομα, αγνώστων λοιπών στοιχείων έλαβε χώρα το μεσημέρι της Παρασκευής στη Ζυρίχη.

Συγκεκριμένα, η αστυνομία της πόλης ανακοίνωσε πως δύο άνθρωποι πυροβολήθηκαν και σκοτώθηκαν σε επεισόδιο που σημειώθηκε στο κέντρο της, έξω από ένα κατάστημα της τράπεζας UBS και κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό, ενώ διευκρίνισε πως η κατάσταση βρίσκεται υπό έλεγχο και δεν υπάρχει κίνδυνος για το κοινό.

Η αστυνομία δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής περισσότερες πληροφορίες.

Το βρετανικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο BBC μεταδίδει πως εικόνες σε ελβετικά μέσα ενημέρωσης δείχνουν τα σώματα δύο ανθρώπων να κείτονται ακίνητα και κοντά το ένα στο άλλο σ’ ένα πεζοδρόμιο.

Η αστυνομική παρουσία είναι πολύ μεγάλη στην περιοχή (Europaallee), όπου διακρίνονται περίπου 15 οχήματα των δυνάμεων ασφαλείας, ενώ αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως σημειώθηκαν τέσσερις ή πέντε πυροβολισμοί.

 


TOP NEWS

uncached