«Επιβάλλεται» από τον Θέμη Αδαμαντίδη (βίντεο)
Με την απόλυτη ερωτική μπαλάντα επιστρέφει δισκογραφικά ο «μεγάλος» μας ερωτικός τραγουδιστής.
Με την απόλυτη ερωτική μπαλάντα επιστρέφει δισκογραφικά ο «μεγάλος» μας ερωτικός τραγουδιστής.
Με την απόλυτη ερωτική μπαλάντα επιστρέφει δισκογραφικά ο «μεγάλος» μας ερωτικός τραγουδιστής.
Ο Θέμης Αδαμαντίδης που διανύει την καλύτερή του φάση, με τις νυχτερινές εμφανίσεις του μαζί με τον Αλέκο Ζαζόπουλο και την Εύα Μιλλή να σκίζουν εδώ και μήνες στο «Κόμβος live», μπήκε στο στούντιο ηχογράφησης με το δίδυμο των μεγάλων επιτυχιών, δίνοντας όλο του το «είναι» σε ένα τραγούδι που θα μας εκτοξεύσει!
Ο έρωτας αποθεώνεται μέσα από τη μουσική του Κυριάκου Παπαδόπουλου, παίρνει «ψυχή» από τους στίχους του Ηλία Φιλίππου, και με τον Θέμη Αδαμαντίδη να το απογειώνει με τη μοναδική φωνή του, τότε ναι, αυτή η μουσική συνάντηση κορυφής…. «Επιβάλλεται».
Ο Θέμης Αδαμαντίδης μαζί με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον Ηλία Φιλίππου σε μία συνεργασία έκπληξη που έρχεται στα μέσα Ιανουαρίου 2017 από την Prime Productions, σε διανομή από τη Minos Emi-Universal Music.
ολες οι ειδησεις
- Κλοπ: «Δεν θα ήθελα να παίξω κι άλλο ματς με την Ελλάδα»
- «Book Doofs»: Tα βιβλία ενώνουν – Τα πάρτι ανάγνωσης ήρθαν για να μείνουν
- Η απάτη με το συμβόλαιο που κόστισε σε ηλικιωμένη αγρόκτημα 32 στρεμμάτων
- Φαρμακείο αυτοκινήτου: Τι αλλάζει από 1η Ιανουαρίου 2027 – Τα 16 είδη που γίνονται υποχρεωτικά
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr