Επιχείρηση της δίωξης ναρκωτικών στην πλατεία Εξαρχείων
Η παραμονή των αστυνομικών διήρκησε τουλάχιστον 30 λεπτά
Η παραμονή των αστυνομικών διήρκησε τουλάχιστον 30 λεπτά
Αστυνομική επιχείρηση στην πλατεία Εξαρχείων για την αποδόμηση και σύλληψη διακινητών ναρκωτικών ουσιών πραγματοποίησε η υποδιεύθυνση δίωξης ναρκωτικών της ασφάλειας Αττικής με την συνδρομή της ΟΠΚΕ, το μεσημέρι της Τετάρτης.
Η παραμονή των αστυνομικών διήρκεσε τουλάχιστον 30 λεπτά με διακινητές και χρήστες να απομακρύνονται τρέχοντας από το σημείο στη θέα των αστυνομικών.
Λίγα λεπτά μετά την απομάκρυνση των αστυνομικών δυνάμεων από την περιοχή, αντιεξουσιαστές έκαναν κάλεσμα για συγκέντρωση σε υπό κατάληψη κτίριο στην οδό Νοταρά 26 όπου μοίρασαν φειγ βολάν κατά της αστυνομικής παρουσίας στα Εξάρχεια και κατά των επόμενων ενεργειών της ΕΛ.ΑΣ στα Εξάρχεια. Μέχρι στιγμής άγνωστα παραμένουν τα αποτελέσματα της αστυνομικής επιχείρησης σχετικά με συλλήψεις εμπόρων ναρκωτικών και τοξικομανών.
ολες οι ειδησεις
- Συνελήφθη στην Πάτρα δραπέτης φυλακών
- Ο χάρτης των ενεργών προγραμμάτων για επιχειρήσεις και επενδυτές
- ΕΟΤ: Σαντορίνη και Μύκονος στο επίκεντρο του διεθνούς τουριστικού ενδιαφέροντος
- Η βανιλίνη εξετάζεται ως συστατικό για θεραπείες χρόνιων πληγών
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr