Επιμένει ο Ντε Γκίντος για τρίτο πακέτο στην Ελλάδα
Nέες δηλώσεις για το ενδεχόμενο τρίτου πακέτου διάσωσης προς την Ελλάδα έκανε ο ισπανός υπουργός Οικονομικών, Λουίς ντε Γκίντος.
Nέες δηλώσεις για το ενδεχόμενο τρίτου πακέτου διάσωσης προς την Ελλάδα έκανε ο ισπανός υπουργός Οικονομικών, Λουίς ντε Γκίντος.
Nέες δηλώσεις για το ενδεχόμενο τρίτου πακέτου διάσωσης προς την Ελλάδα έκανε ο ισπανός υπουργός Οικονομικών, Λουίς ντε Γκίντος, λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις περί δανείου 30-50 δισ. ευρώ.
Η Ευρώπη θα χρησιμοποιήσει τους επόμενους τέσσερις μήνες της παράτασης της ελληνικής διάσωσης ώστε να αξιοποιήσει την κατάσταση της Ελλάδας και τα επόμενα βήματά της, τα οποία θα είναι ένα τρίτο πακέτο διάσωσης, δήλωσε κατά τη διάρκεια συνεδρίου στη Βαρκελώνη, σύμφωνα με το Reuters.
«Έχουμε και εμείς αυτούς τους τέσσερις μήνες, πρώτον, για να δούμε ποια είναι η πραγματική κατάσταση, για να δούμε πως η Ελλάδα έχει ανταποκριθεί στους όρους και να προσπαθήσουμε να καθορίσουμε τι θα συμβεί στη συνέχεια (…) που ουσιαστικά είναι μια τρίτη διάσωση» είπε ο ισπανός υπουργός.
Ο κ. Ντε Γκίντος σημείωσε πως οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης θα εξετάσουν τις ανάγκες ρευστότητας της Ελλάδας και τις λήξεις των ομολόγων στην συνεδρίαση του Eurogroup που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα.
ολες οι ειδησεις
- Γιατί πρέπει να παραιτηθεί ο Λαζαρίδης – Δείτε το βίντεο με το σχόλιο του Τάκη Χατζή
- Ενοίκια-σοκ: Ανάπτυξη στα χαρτιά, ασφυξία στην πραγματικότητα – Δείτε το βίντεο
- Ο Μακάριος, το κομματόσκυλο και το κοπρόσκυλο – Δείτε το βίντεο
- Ανεύρυσμα εγκεφάλου: Η «σιωπηλή» απειλή – Τα συμπτώματα και η αντιμετώπιση
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr