Επίσκεψη μελών της ΔΙΣ στον αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο
Ο αρχ. Αναστάσιος ευχαρίστησε εγκάρδια την Ιερά Σύνοδο και ανέφερε ότι είναι ευγνώμων σε όλους όσοι προσεύχονται για την ανάρρωσή του.
Ο αρχ. Αναστάσιος ευχαρίστησε εγκάρδια την Ιερά Σύνοδο και ανέφερε ότι είναι ευγνώμων σε όλους όσοι προσεύχονται για την ανάρρωσή του.
Επίσκεψη στον αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας, Αναστάσιο, πραγματοποίησαν σήμερα, εκ μέρους της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου (ΔΙΣ) της Εκκλησίας της Ελλάδος, οι συνοδικοί μητροπολίτες Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου, Ιερόθεος και Δημητριάδος και Αλμυρού, Ιγνάτιος, στον οποίο μετέφεραν την αγάπη του αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερωνύμου, και τις ευχές των μελών της ΔΙΣ και όλης της Εκκλησίας για αποκατάσταση της υγείας του.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΙΣ, ο αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος ευχαρίστησε εγκάρδια την Ιερά Σύνοδο, ενώ επιπλέον ανέφερε ότι είναι πραγματικά ευγνώμων σε όλους όσοι προσεύχονται για την ταχεία ανάρρωσή του.
ολες οι ειδησεις
- Το αφιέρωμα του ABC Νews στους Αρκιούς: «Το ελληνικό νησί που δεν έχει καθόλου παιδιά» (Βίντεο)
- Αρνί στη σούβλα vs κατσικάκι στη γάστρα: Το πασχαλινό ντέρμπι που διχάζει τραπέζια
- Άγιος Πορφύριος: Ο «Άγιος της Ομόνοιας» και η άγνωστη μικρή «Αγιά Σοφιά» της Αττικής (Βίντεο)
- Ουνιόν Βερολίνου: Η Μαρί-Λουίζ Έτα πρώτη γυναίκα προπονήτρια στην ιστορία της Bundesliga
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr