Επίθεση οπαδών σε διμοιρία των ΜΑΤ έξω από το κλειστό της Γλυφάδας
“Καταδρομική” επίθεση εναντίον διμοιρίας ΜΑΤ με πέτρες και βόμβες μολότοφ πραγματοποίησαν στις τέσσερις το απόγευμα 70-80 οπαδοί
“Καταδρομική” επίθεση εναντίον διμοιρίας ΜΑΤ με πέτρες και βόμβες μολότοφ πραγματοποίησαν στις τέσσερις το απόγευμα 70-80 οπαδοί
“Καταδρομική” επίθεση εναντίον διμοιρίας ΜΑΤ με πέτρες και βόμβες μολότοφ πραγματοποίησαν στις τέσσερις το απόγευμα 70-80 οπαδοί , έξω από το Κλειστό Γυμναστήριο Γλυφάδα.
Η επίθεση έγινε πριν ξεκινήσει ο τελικός κυπέλλου μπάσκετ γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Πανιώνιο. Από την επίθεση τραυματίστηκε ένας αστυνομικός.
Σύμφωνα με την αστυνομία περίπου 80 άτομα που φορούσαν διακριτικά της ομάδας του Ολυμπιακού επιτέθηκαν με πέτρες και βόμβες μολότοφ εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ.
Όπως έγινε γνωστό στην συμβολή των οδών Αιγίνης και Ζαμμάνου οι θερμόαιμοι οπαδοί εγκατέλειψαν περίπου 30 δίκυκλα και κινήθηκαν καταδρομικά πετώντας μολότοφ και πέτρες σε διμοιρία των ΜΑΤ η οποία είχε αναπτυχθεί έξω από το γήπεδο ενόψει του αγώνα.
Η αστυνομία προχώρησε σε 14 προσαγωγές υπόπτων μετά την επίθεση στους αστυνομικούς.
ολες οι ειδησεις
- Δημοσκοπήσεις ή… δραμαμίνες; – Δείτε το βίντεο
- Ευχή, τα αγόρια να γίνουν Τραϊανοί και τότε θα είναι πραγματικοί άντρες…
- Ο πατέρας του James Bond
- Μουντιάλ 2026: «Μπλακάουτ» στο Τορόντο στις δοκιμές εισόδου φιλάθλων στο FIFA PASS
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr
