10 Ιουλίου 2025
Δημοσίευση: 10:33'
Τελευταία ενημέρωση: 11:01'

Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ: «Διαθέτει 250 εκατ. ευρώ για τη Νέα Τούμπα ο Μυστακίδης»

Ο Αριστοτέλης Μυστακίδης επανήλθε στο θέμα του γηπέδου.

Επιμέλεια: Νίκος Τσακμάκης
Δημοσίευση: 10:33’
Τελευταία ενημέρωση: 11:01’
(ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)
Επιμέλεια: Νίκος Τσακμάκης

Ο Αριστοτέλης Μυστακίδης επανήλθε στο θέμα του γηπέδου.

Με ανακοίνωσή του αργά το βράδυ της Τετάρτης 9/7, ο ΑΣ ΠΑΟΚ ενημέρωσε πως έλαβε από τον Αριστοτέλη Μυστακίδη επιστολή επιβεβαίωσης χρημάτων από την Ελβετική τράπεζα UBS ύψους 250.000.000 ευρώ τα οποία είναι διαθέσιμα για την κατασκευή του νέου γηπέδου της Τούμπας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ:

«Θεσσαλονίκη, 09/07/2025

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, ενημερώνει τα μέλη του και τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, ότι την 09/07/2025 εστάλη μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών στα γραφεία του συλλόγου, επιστολή επιβεβαίωσης χρημάτων από την Ελβετική τράπεζα UBS ότι υπάρχουν διαθέσιμα κεφάλαια στο όνομα του κ. Αριστοτέλη Μυστακίδη κατ΄ ελάχιστον ποσού διακοσίων πενήντα εκατομμυρίων ευρώ (250.000.000 € ) για την κατασκευή του νέου γηπέδου της Τούμπας. Άμεσα συνήλθε το ΔΣ του ΠΑΟΚ, προκειμένου να λάβουν γνώση όλα τα μέλη του, ενημερώθηκε η πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ έγινε και επικοινωνία με την πλευρά του κ. Μυστακίδη.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης το ΔΣ του Α.Σ. ΠΑΟΚ καταβάλλει και θα συνεχίσει να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ευόδωση του κοινού σκοπού και θα ενημερώνει για οποιαδήποτε εξέλιξη.
ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΌΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ»


TOP NEWS

uncached