Έρωτας και άλλα δαιμόνια στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Οι ανθρώπινες σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο του κύκλου διαλέξεων ψυχολογίας που θα φιλοξενεί το Κέντρο Επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος από το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου.
«Ο έρωτας, ως η ωραιότερη τρέλα της ζωής και η πορεία (του) προς το γάμο. Ποιος επιλέγει ποιον και ποιος ταιριάζει με ποιον;» είναι το θέμα της διάλεξης με την οποία θα «ανοίξει» ο κύκλος διαλέξεων ψυχολογίας που θα φιλοξενηθεί το επόμενο διάστημα στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Οι διαλέξεις θα περιστρέφονται γύρω από θέματα διαπροσωπικών σχέσεων (έρωτας-γάμος-οικογένεια-παιδιά) και εισηγητές θα είναι ψυχολόγοι και ψυχοθεραπευτές οι οποίοι θα μας βοηθήσουν να αποκωδικοποιήσουμε το DNA της ανθρώπινης συμπεριφοράς, τους λόγους που μας ωθούν προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση και τους μηχανισμούς με τους οποίους (συν)διαμορφώνουμε την προσωπικότητα των ανθρώπων του στενού περιβάλλοντός μας.
Η αρχή θα γίνει το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου ώρα 6:00 με τη διάλεξη με τίτλο «Ο έρωτας, ως η ωραιότερη τρέλα της ζωής και η πορεία (του) προς το γάμο. Ποιος επιλέγει ποιον και ποιος ταιριάζει με ποιον;» από τον Παντελή Παπαδόπουλο (Ψυχοθεραπευτή – Ψυχίατρο) και τη Βέρα Αθανασίου (Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια). Οι δύο επιστήμονες θα επικεντρώσουν στις συνειδητές και ασυνείδητες «δυνάμεις» που συμπράττουν όταν ερωτευόμαστε: στα κριτήρια με τα οποία επιλέγουμε συντρόφους και στα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας που μας κάνουν να ταιριάζουμε με συγκεκριμένους ανθρώπους.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Κέντρο Επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Πεζογέφυρα Εσπλανάδας, Εργοτάξιο ΚΠΙΣΝ, Καλλιθέα, τηλ. 210 8778396-8, email: visitorscenter@snfcc.org.
ολες οι ειδησεις
- Taylor Swift και Travis Kelce: Πότε και πού θα γίνει ο πολυσυζητημένος γάμος τους
- Κλέλια Ανδριολάτου: Πάσχα στην αγαπημένη της Κέρκυρα με φωτογραφίες από τις στιγμές της
- Market Pass, Fuel Pass και Youth Pass: Ποιοι πληρώνονται έως 150€ και ποιοι κάνουν αίτηση έως 30 Απριλίου
- Αθηνά Οικονομάκου: Αυτός είναι ο ιδιαίτερος προορισμός που επέλεξε για το φετινό Πάσχα
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr