Ετό: «Παίζω για τα χρήματα. Όποιος λέει κάτι άλλο, είναι υποκριτής»
Ψυχρός, αλλά βουτώντας τη γλώσσα του στο μυαλό του, ο Σάμουελ Ετό εξήγησε το αυτονόητο. Πώς παίζει στην Ανζί για τα χρήματα.«Δέχθηκα μια σημαντική προσφορά και την αποδέχτηκα. Αυτό θα έκανε ο οποιοσδήποτε.
Ψυχρός, αλλά βουτώντας τη γλώσσα του στο μυαλό του, ο Σάμουελ Ετό εξήγησε το αυτονόητο. Πώς παίζει στην Ανζί για τα χρήματα.«Δέχθηκα μια σημαντική προσφορά και την αποδέχτηκα. Αυτό θα έκανε ο οποιοσδήποτε.
Ψυχρός, αλλά βουτώντας τη γλώσσα του στο μυαλό του, ο Σάμουελ Ετό εξήγησε το αυτονόητο. Πώς παίζει στην Ανζί για τα χρήματα.«Δέχθηκα μια σημαντική προσφορά και την αποδέχτηκα. Αυτό θα έκανε ο οποιοσδήποτε. Όλοι δουλεύουμε για τα χρήματα, κι όποιος λέει κάτι διαφορετικό είναι ένας υποκριτής», ανέφερε ο Καμερουνέζος, που έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του πλανήτη με τα 30 εκατομμύρια ευρώ που του έδωσε η Ανζί Μαχασκάλα για τρία χρόνια.
Ο Ετό ρωτήθηκε και για τον προπονητή που θα ήθελε στη ρωσική ομάδα. «Για μένα, ο καλύτερος προπονητής πόλων των εποχών είναι ο Λουίς Αραγονιές. Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι ο καλύτερος αυτή τη στιγμή. Έμαθα πολλά από τον Αραγονιές, τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως άνθρωπος», αποκρίθηκε.
Τον Αραγονιές τον είχε σε δύο θητείες του, το 2000-01 και το 2003-04 στη Μαγιόρκα.
Πηγή: Contra.gr
ολες οι ειδησεις
- Προληπτικές αντικαρκινικές εξετάσεις, εθελοντική αιμοδοσία και προσέλκυση νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών στο επίκεντρο της πρωτοβουλίας Allwyn Care
- Στον αέρα το συμβόλαιο του Λιάγκα – Οι περικοπές στο μπάτζετ αυτοί που κόβονται την επόμενη χρονιά
- Metallica: Αδιανόητες ουρές από fans στην Τεχνόπολη για το pop up store (Βίντεο)
- «Σοβαρό σχέδιο» για τα πατίνια ζητάει η «Αθήνα Ψηλά»
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr