Eurovision 2025: Η Τζένη Θεωνά θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό
Ο μεγάλος τελικός της Eurovision θα πραγματοποιηθεί 17 Μαΐου.
Ο μεγάλος τελικός της Eurovision θα πραγματοποιηθεί 17 Μαΐου.
Αντίστροφη μέτρηση για τον διαγωνισμό της Eurovision 2025 και το μεσημέρι της Τετάρτης 30 Απριλίου πραγματοποιήθηκε το press day στο Μέγαρο Μουσικής.
Συνολικά θα διαγωνιστούν 38 χώρες σε δύο ημιτελικούς, από τους οποίους 10 από κάθε έναν θα προκριθούν στον τελικό.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στους δημοσιογράφους, το πρόσωπο που θα ανακοινώσει το 12άρι της ελληνικής κριτικής επιτροπής στον μεγάλο τελικό της Eurovision θα είναι η Τζένη Θεωνά.
Ο Α’ Ημιτελικός θα γίνει την Τρίτη 13 Μαΐου και ο Β’ Ημιτελικός, όπου θα διαγωνιστεί και η Ελλάδα με την Klavdia, θα γίνει στις 15 Μαΐου.
ολες οι ειδησεις
- Η σιωπηλή εξουσία των υποκλοπών
- Η Αλέξια live στο Kennedy center
- Λίλι Άλεν: Το πορτρέτο του «West End Girl» κατακτά την Εθνική Πινακοθήκη του Λονδίνου
- Σεισμός 4,9 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος – Αισθητός στη Θεσσαλονίκη – Ευθύμης Λέκκας: Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας αλλά θέλει προσοχή
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr