Έβρος: Συνελήφθη στους Κήπους κατηγορούμενος για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα
Διαπιστώθηκε ότι το όχημα είναι καταχωρημένο από τις Αρχές της Γερμανίας ως αντικείμενο που αναζητείται με σκοπό να χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό στοιχείο σε ποινική διαδικασία.
Διαπιστώθηκε ότι το όχημα είναι καταχωρημένο από τις Αρχές της Γερμανίας ως αντικείμενο που αναζητείται με σκοπό να χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό στοιχείο σε ποινική διαδικασία.
Ένας άνδρας που κατηγορείται για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, πλαστογραφία, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.
Ειδικότερα, ο δράστης ως οδηγός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων προκειμένου να πραγματοποιήσει έξοδο από τη χώρα, όμως κατά τη διάρκεια του ελέγχου από τους αστυνομικούς σε συνεργασία με αξιωματούχους του Frontex, διαπιστώθηκε ότι το όχημα είναι καταχωρημένο από τις Αρχές της Γερμανίας ως αντικείμενο που αναζητείται με σκοπό να χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό στοιχείο σε ποινική διαδικασία.
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, ο δράστης κατείχε και επέδειξε στους αστυνομικούς μια πλαστή εξουσιοδότηση για την οδήγηση του οχήματος. Κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο, η πλαστή εξουσιοδότηση, τα στοιχεία κυκλοφορίας του και δύο κινητά τηλέφωνα.
Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων.
ολες οι ειδησεις
- Το «σπίτι» που δεν θυμάται τον ένοικο Πέτρο Παππά
- Η κόρη του Μπάμπη Λαζαρίδη μιλά πρώτη φορά: «Μου είπε μπαστ… όταν με γνώρισε η αδερφή του»
- Κατερίνα Καινούργιου: Αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές για να γεννήσει – «Με συγκινεί που θα γυρίσω πολύ διαφορετική»
- Γίγαντας Πολονάρα – Επέστρεψε στις προπονήσεις μετά την μάχη με την λευχαιμία (Βίντεο)
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr