Έξαλλος ο Βέρτης: «Έλεος, ας μας γράψουν», είπε για αστυνομικό έλεγχο στο κέντρο που εμφανίζεται (Βίντεο)
Στο βίντεο φαίνεται ο τραγουδιστής να ξεσπά και να κλωτσά τα πανέρια με τα λουλούδια πάνω στη πίστα, ενώ πριν τραγουδήσει φώναζε «έλεος».
Στο βίντεο φαίνεται ο τραγουδιστής να ξεσπά και να κλωτσά τα πανέρια με τα λουλούδια πάνω στη πίστα, ενώ πριν τραγουδήσει φώναζε «έλεος».
Δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό του, ούτε πάνω στην πίστα, ο Νίκος Βέρτης για την παρουσία των αστυνομικών στο μαγαζί που εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη.
Η παρουσία των αστυνομικών και μικτών κλιμάκιων που φαίνεται να έλεγχαν τα πάντα στο μαγαζί κατά την διάρκεια λειτουργίας και ενώ βρισκόταν στην πίστα ο τραγουδιστής, του προκάλεσε εκνευρισμό και μάλιστα τους ζήτησε να αποχωρήσουν.
Σε βίντεο που τράβηξαν θαμώνες και παρουσιάσε το makthes.gr, φαίνεται ο Νίκος Βέρτης να ζητά από το κοινό να φωνάξουν και να χειροκροτήσουν για να μετρήσουν τα ντεσιμπέλ του ήχου, ώστε να αποδειχθεί ότι μόνο το χειροκρότημα μπορεί να ξεπεράσει τα 100 ντεσιμπέλ, καθώς οι αρχές έλεγχαν την κλίμακα του ήχου.
«Νομίζω πως είναι στιγμή η αστυνομία να πάει να ψάξει τις γειτονιές αν κλέβουνε κανένα σπίτι και όχι να είναι εδώ μέσα. Για να μην πω…» είπε ο τραγουδιστής με τον κόσμο να ξεσπά σε χειροκρότημα. Αμέσως μετά, συνέχισε να τραγουδά και απευθυνόμενος σε συνεργάτη του είπε «ας μας γράψουν».
Στο βίντεο φαίνεται ο τραγουδιστής να ξεσπά και να κλωτσά τα πανέρια με τα λουλούδια πάνω στη πίστα, ενώ πριν τραγουδήσει φώναζε «έλεος».
Δείτε το βίντεο
ολες οι ειδησεις
- Το event της Allwyn για τους νικητές του Instant Win είχε τα πάντα: Πλούσια δώρα, μοναδικές εμπειρίες και έναν υπερτυχερό που έφυγε με 100.000 ευρώ
- Κυβέλη: Η μεγάλη αντίπαλος της Κοτοπούλη
- Εθνική Ελλάδας: Δύο αναγκαστικές αλλαγές στην αποστολή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τα φιλικά
- Μπέλα Χαντίντ: Ποζάρει με αποκαλυπτικό μαγιό στις Κάννες
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr